Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
WRCLW Rye RIS 10.2%, Browar Stu Mostów, Poland
4 notes
WRCLW Rye RIS
10.2% Imperial Stout

Avis

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
3 years ago
WRCLW Rye RIS, Poland
4.2
Port- ja bourbon-tynnyreissä kypsytetty ruis-imppi lupaa hyvää ja lunastaa myös lupaukset. Väri on kauniin syvänruskea, lähes musta. Kaataessa syntyy ruskea kermainen vaahto joka kuitenkin katoaa nopeasti. Tuoksua hallitsee paahteinen mallas ja portviinimäisyys. Maku on syvä, hieman kirpeä ja viinimäinen. Kuitenkin yllättävän kevyt ja helposti juotava. Jälkimaku täyttää suun maltaisella ja lämmittävällä maulla joka viipyy suussa pitkään. Aika herkku.

Post author: Matth_Deb
Matth_Deb
4 years ago
4.5
Impérial stout délicieux, un peu sec. Attaque cacao- café et malt. En fin de bouche on sent le vieillissement en fût.

Post author: Ruokopanimo craft & rate beers
Ruokopanimo craft & rate beers
5 years ago
WRCLW Rye RIS, Poland
4.5
Bourbon tynnyrikypsytetty Russian imperial stout. Päiväystä jäljellä vuoteen 2021 asti. Läpinäkymättömän musta. Tiiviskuplainen beige vaahto jää oluen pintaan hentona renkaana. Hyvin karbonoitunut, (pientä kuplaa nousee pintaan hiuksen ohuena nauhana.) Tuoksussa hillitysti tynnyrisyyttä, bourbonia nimeksi. Suutuntuma öljyisen hunajakennoinen. (Tuore hunaja) Rukiinen hyvin paahteinen maku, ei kuitenkaan pohjaanpalaneen kaltainen vaan pysyy kuosissa. Tynnyrisyyttä löytyy, ei niin voimakkaasti kun odottaisi. Tuhti alkoholirosentti puuduttaa suun yhdessä bourbonin aromin kanssa. Jälkimaussa hyvin voimakasta paahteisuutta.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ EBrowarium-Nettikauppa
6 years ago
WRCLW Rye RIS, Poland
4.5
Beige kevyt sormen paksuinen vaahto käväisee jääden kevyesti lasin reunoille. Mustaa russian imperial stoutia, jossa lasin pohjasta hieman punaruskeaa sävyä. Tuoksu on makea, mokkainen ja kevyen karamellisen mokkaruutuinen, makean rasvaisen tumman suklainen, liköörinen/ kevyen viininen, vaniljainen, tamminen, kevyen marjainen ja taustaltaan tumman paahteisen, rukiisen ja ohraisen maltainen. Runsas tuoksu. Maku on makea, vaniljainen, tamminen, paahteinen, kuivan kahvinen, runsaan tumman makean suklainen, liköörinen, palanut, happaman marjainen, karamellinen, kevyen tumman kuivahedelmäinen ja hilloinen, sekä kevyen mämminen ja rukiisen tumman leipäisen maltainen. Jälkimaussa palanutta paahteisuutta, mämmiä, kevyesti makeaa karamellia, happamaa marjaa, kuivaa kahvia ja tummahkoa suklaata. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen täyteläisellä pehmeän öljyisellä rungolla. Rasvainen tuntuma jää kitalakeen. Ei tämä täydellinen ole, mutta runsaasti makua tarjoava russian imperial stout. Palanut paahteisuus hallitsee kokonaisuutta, johon ynnäillään makeita makuja. Ruista paikoittain hyvin esillä. Alkoholia puskee kevyesti mukaan lämmetessä. Pyöristetään ylemmäs.