Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dog B 15.1%, BrewDog, Scotland
7 notes
4.0
Dog B
15.1% Imperial Stout
Dog B is a 15.1% Imperial Stout brewed with copious amounts of dark malts, pure cacao and coffee, balanced by the subtle addition of naga chilli. Perfect for ageing in your cellar or drinking fresh if you are lucky enough to get your paws on a bottle. An imperial stout with specially selected Rio Caribe cocoa nibs, Sertao Carmo de Minas coffee and naga chillies.

Avis

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
2 years ago
Dog B, Scotland
4.0
Bottled 17/06/13. Flavours of dark malts, dark chocolate, bit chilli, syrup, caramel. Warming a bit. Medium full at most. Dry, slick. Finish is non-existent, bit rubbery and off flavoured malty slightly. Past its prime, but still drinkable. Haven't quit drinking, just sorta moved to another app. Figured I'd update some gems here as well.

Post author: muikku3
muikku3
3 years ago
Dog B, Scotland
4.0
Odotetusti jotain parempaa ja jotain mitä olen itse halunnut pitemmän aikaa päästä jo maistamaan😋...Lisää BrewDogin vanhempia alkupään oluita siis. Dog B on vuonna 2013 BrewDogin kuudennen vuoden kunniaksi lanseerattu ööli siis...Niin kuin nämä kaikki A:asta eteenpäin taitavat olla "synttäri" bissejä. Nenukille syviä sävyjä välittää pehmeää palaneemman oloista tammea,fudgemaisen karamellisella keksisyyteen viittaavalla liippauksella,missä ripaus suklaata ja alkoa myös syvyyttä tekemässä. Siis mitä 😲 tämä ei käsittääkseni ole edes tynnyrikypsytetty olut ? Voisin silti kiven kovasti väittää,että nuuskin tässä ihanasti tasaantunutta sellaista🤷‍♂️😘🍺. Suutuntuma on kevyemmän puolelle taittavaa,mutta sellaista alkukantaista uhoa ja voimaa siitä selvästi vielä uhkuu. Hyvin tasaista ja suoraviivaista. Mausta irtoaa sellaista vähän raakasuklaista kaakaoisen synkemmän sävyistä otetta alku puoleen.Tummemman oloista hedelmää(luumua,rusinaa) ja myös toki vähän nokisemman oloista otantaa,missä myös tummansuklaisella kahvisuudella on näppinsä pelissä. Paahteisempi maltaisuus tuntuu pienen kivan alkon kanssa tässä myös tukevoittavana elementtinä. Itse en tästä enään ikävä kyllä tuota chilisyyttä saa kaivettua kummemmin esiin enään.Pienen mausteisemman hipsuttelun voi jossain kohtaa havaita tässä,ehkä se on tuon chilin jättämä häivähdys sitten. Tämä on hyvä olut kaikin puolin,mutta auttamatta aika on ajanut tästä ohitse melko kovasti.Sanoisin että 2 vuotta takaperin varmaankin ollut 👌👌.Liian tasaiseksi taantunut myös makujensa osalta kyllä. Tämän hienon 8 vuotta vanhan oluen alas huuhtelussa taustalla musisoi elegantti sävel orkesteri 🤟🎵 Slaughter To Prevail - Baba Yaga 🎵 🤟

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Dog B, Scotland
4.8
Mahtava, skippaan nyt arvion kirjoittamisen, jotta voin keskittyä tähän kunnolla. Lukekaa Greyn ja EdwardTK:n arvio. Kattavat kaiken sanottavan tästä. Nautiskelkaa ajan kanssa.

Post author: Grey
Grey
@ Birraland
5 years ago
Dog B, Scotland
5.0
Hieman harvinaisempaa Brewdogia lasiin... OLUT: Dog B PANIMO: Brewdog OLUTTYYPPI: Imperial Stout MAA: Skotlanti VAHVUUS: 15,1% VÄRI (EBC): Musta (100.0+) KATKEROT (EBU/IBU): 90.0 TUOKSU: Portviininen, tummamarjainen, ohut, seireenisen viettelevä. VAAHTO: Puolen sormen mittainen, nopea kahvikerma-unelma. GREY'S VIEW Oho. Kyllä kiitos. Makuina punaviinisyyttä, tammisuutta, vienoa tummaa rypäleisyyttä, kevyttä suklaa nibsimäisyyttä, lehtisyyttä ja kuinka tuo Naga chili onkaan pehmennyt ja kehittänyt koko olutta! Suutuntu on koneöljyistä, viinimäistä, tasaista, mutta edelleen kuohuvaa, jos suussa pyöräyttää ja voi että näitä makuja! Jälkimaku on keksinen ja sylkirauhasia rauhallisesti tönivä. Lehtoinen, tummamarjainen, kuivarypäleisen tamminen ja aavistuksen kuivaava. MUUTA MAINITTAVAA: Eihän tässä. Klubitakki päälle, sikari huuleen ja nahkanojatuoliin nautiskelemaan. Upea, upea olut! Bottled 17/6/2013 Tasted 17/6/2019

Post author: Mikaël M
Mikaël M
6 years ago
5.0

Post author: heikkill
heikkill
6 years ago
5.0
Tuoksu enteilee tuhtiutta. Nestemäinen mokkapala pienellä poltteella. Lakritsia ja siirappista makeutta on. Mainio.