Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
SpontanApricot 7.7%, Mikkeller, Denmark
17 ratings
3.7
SpontanApricot
7.7% Lambic - Fruited

Reviews

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
SpontanApricot, Denmark
3.8
Pitkä työviikko takana, treeni, grilli kuumana, töllöstä futista ja lasiin Spontan-sarjalaista, aijai 😋 Tosi hapan villihiivainen tuoksu, jossa toki makeahkoa marmelaadimaista aprikoosia mukana. Maussa kirpeän hapan startti, kunnolla nyrpistää 🙂 jonka jälkeen makeahko edelleen marmeladinen /säilykkeinen aprikoosi tulee. Jälkimaussa tosi vahvasti kuivaava happamuus ja miellyttävä hedelmäisyys viipyilee myös. Pientä puumaisuutta (aiemmista sarjalaisista tuttu tammitynnyri) myös. Tosi raikas ja herkullinen mutta melko raaka happamuus saattaa olla monelle liikaa, itselle kelpaa kyllä! 🥳 Parasta ennen 10.8.27,olis voinu säästellä pidempäänkin, mutta kai tää jo joku 3-4 vuotias on? Tuli tilattua tänään näitä spontaaneja 10 pullon setti hyvällä tarjouksella Mikkelleriltä niin siitä inspiroitui tähän valitaan...

Post author: Timo K
Timo K
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
SpontanApricot, Denmark
4.0

Post author: Lasis
Lasis
@ Mikkeller Beermail Box
4 years ago
SpontanApricot, Denmark
3.8
MBM09/20 Lähes kirkas, kuparinruskea. Pienet vaahdot. Tuoksu viinimäinen, hiivaa, aprikoosia ja herukkaa. Maku kuiva, hapokas, raikas herukkainen, aprikoosia ja pikkuisen tynnyriä. Hyvä olut.

Post author: ClaudiusTJ
ClaudiusTJ
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.9

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
SpontanApricot, Denmark
3.8
Torstain kunniaksi Miksulta Spontania. ULKOASULTAAN olut on simanväristä ja siihen nousee kevyt luonnonvalkea vaahto. TUOKSU yllättävän mieto, kuin aprikoosin makeus tasoittaisi lambicin hapokkuutta. Aprikoosia, tammea, karviaista ja mustaherukan lehteä kaikkia kevyesti. MAKU jatkaa samalla idealla tuoksun kanssa. Aprikoosi maistuu makeana olutta pehmentävänä elementtinä päällä. Taustalla mustaherukanlehteä, karviaista ja raakaa punaherukkaa, hiivaa ja aivan pientä etikkaisuutta. Kuitenkin makeaa ja sopivan hapanta sekä todella raikasta. SUUTUNTUMA on kevyt ja poreileva. Olut luo kivan kalvon suuhun ja herättelee kivasti sylkirauhasia. On kyllä toimiva. Raikas ja maukas tekele. Kesälläkin olisi ollut👌.

Post author: Jani S
Jani S
5 years ago
2.9

Post author: Ville T
Ville T
6 years ago
4.5

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
6 years ago
4.5

Post author: eliiska
eliiska
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
4.0

Post author: Minna T
Minna T
6 years ago
SpontanApricot, Denmark
3.5
Hieman limukkamainen ja hapan olut. Ei ollenkaan huono. Ei näitä kumminkaan kovin montaa voi juoda