Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
New England IPA 5.5%, Stadin Panimo, Finland
1083 notes
3.4
New England IPA 5.5%
5.5% New England IPA / Hazy IPA
Débloquez l’autocollant Stadin Panimo en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
New England IPA on utuisen samea hedelmäinen olut, joka sopii erinomaisesti kevyiden, hedelmäisten ja mausteisten ruokien kyytipojaksi. Hyvää myös sellaisenaan. Vuoden 2019 sarjavoittaja Suomen Paras Olut-kilpailussa.
IBU : 52

Avis

Post author: ASOS
ASOS
9 days ago
2.0
Liekö ollut huono erä, ipasta ei tietoakaan. Hieman hedelmäisyyttä, mutta jotenkin mauton.

Post author: Purjo
Purjo
@ Stadin Panimobaari
9 days ago
3.2
Jauhelihatacojen kyytipoikana. Hyvin toimi taas kerran. Hävikkioluena ostettu. Parasta ennen 1.12.2023.

Post author: Kaljavarvas 68
Kaljavarvas 68
1 month ago
New England IPA 5.5%, Finland
4.0

Post author: Purjo
Purjo
@ Stadin Panimobaari
1 month ago
3.2
Hyvin maistui taas. Tällä kertaa mausteisemman lämpimän leivän kyytipoikana. Hävikkioluena ostettu. Parasta ennen 1.12.2023.

Post author: Kolibri91
Kolibri91
2 months ago
New England IPA 5.5%, Finland
1.0
—-Ekakerta—- Tämäpä muistuttaa hieman ulkonäöltään mallasseppien tuotteita saman tyyppistä väritystä ja kuvitusta etiketissä. Väriltään tämä on hyvin epäneipamainen erittäin tumma, joko tämä on valitettavasti päässyt hapettumaan valmistuksessa tai sitten tässä on yritetty jotain uutta, testataan voiko väärän värinen neipa silti olla hyvää, väriltään tämä on sama kuin tumma suodattamaton ale olut. Aromi, kyllä tämä valitettavasti vaikuttaa aromiltaankin olevan jotain aivan muuta kuin etiketti lupaa, neipalta odottaisin vaaleaa väriä ja paksua koostumusta joka tuoksuu raikkaalle ja trooppiselle ja kermaiselle. Tämä neipa tuoksuu mausteiselta, ehkä hieman paahteiselta ja väljähtäneeltä ylikypsältä hedelmältä. Maku, maku kyllä todistaa aiemmat arvaukset tämä on huono versio neipasta joka on ehkä ollut ihan hyvää onnistuneissa versioissa. Hedelmäisyys on tipotiessään maku ei sinänsä ole hirveä mutta ei se neipaa muistuta vaan mielestäni enemmänkin west coast ipaa josta puuttuu sille tyypillinen kitkeryys. Harmin paikka odotin tältä oluelta aika paljon, kokeillaan joskus toisten uudestaan ja arvioidaan jos tuote löytyy kauppakassistani uudelleen. Kuvan tuote on lähes yhtä tummaa jokatapauksessa aivan liian synkeää ja tummaa neipaksi ja maku on selkeästi hapettuneen neipan kaltainen. Edit: sen verta haluan sanoa että kyseisen panimon lagerit ovat aina ollet maukkaita ja hyvälaatuisia joten luultavasti tässä on ollut panimolla vain huono erä kyseessä. Kustannussyistä pienemmät panimot näitä harvemmin vetävät sivuun vaikka virhe huomattaisiinkin ennen pullotusta.

Post author: Oltsu
Oltsu
@ Linko Pizzabar
2 months ago
New England IPA 5.5%, Finland
3.7

Post author: Purjo
Purjo
@ Stadin Panimobaari
3 months ago
3.2
Hyvin maistui taas. Janoon taisi mennä enimmäkseen.

Post author: ÖlppösÄijjjä
ÖlppösÄijjjä
3 months ago
2.4

Post author: Purjo
Purjo
@ Stadin Panimobaari
3 months ago
3.2
Toinen eilisistä meni ihan sellaisenaan. Kaipaa kyl jotai syötävää kylkeen. Hävikkioluena ostettu. Parasta ennen 1.12.2023.

Post author: Purjo
Purjo
@ Stadin Panimobaari
3 months ago
3.2
Eilen taas pari näitä. Tämä eka meni tulisten wingisien kera. Toimi hyvin. Hävikkioluena ostettu. Parasta ennen 1.12.2023.