Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Logical Choice 10.0%, Alesmith Brewing Company, United States
13 notes
3.8
Logical Choice
10.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: LärsPepi
LärsPepi
@ Kihøskh
5 years ago
4.5

Post author: Riku S
Riku S
5 years ago
3.9

Post author: wezo
wezo
@ Beergium Webshop
6 years ago
Logical Choice, United States
4.1
6kk tölkityksestä. Ei ehkä enää niin hyvä mutta silti hyvä

Post author: T-ulo
T-ulo
6 years ago
3.5

Post author: Jupar
Jupar
6 years ago
4.5

Post author: Winzard
Winzard
@ Boxbeers.com
6 years ago
Logical Choice, United States
4.5
Lasiin kaatuu kirkkaan keltaista ja täysin sameaa olutta. Vajaa sormen korkea vaahto nousee pintaan, ja pysyy siinä hetken aikaa. Tuoksu on mielettömän hyvä ja voimakas. Mehuisaa appelsiiniä, sitruunaa, greippiä, ananasta ja mangoa. Havuja, katkeroa ja jopa aavistus pihkaa. Todella hyvä ja raikas. Maku jatkaa raikasta ja todella miellyttävää linjaa. Hedelmää on reilusti, ja ananas, appelsiini, greippi ja mango ovat eniten esille. Jälkimaussa on ihanan paljon katkeroita, havuja ja pihkaa, jotka kruunaavat kokonaisuuden todella uskomattaksi paketiksi. Alkoa on 10% ja sitä ei kyllä huomaa mistään. Kylmänä todella pelottavan helppoa juotavaa. Yleensä IIIPA:t ovat melko makeita ja kypsiä johtuen suuresta määrästä alkoa. Tämä taas on raikas ja todella hyvänmakuinen, ja se tekee tästä ihan maailmanluokan oluen. 4,4 tähteä.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Logical Choice, United States
4.5
4kk tölkityksestä. Sormen paksuinen valkea vaahto. Kirkas, kultainen triple ipa. Tuoksu on pihkainen ja kepeän havuinen, happamahkon greippisen sitruksinen, karamellinen, makean kypsän trooppisen hedelmäinen (aprikoosia, kepeästi mangoa ja ananasta sekä kevyemmin appelsiinia), kepeän yrttinen ja tummemman ohramaltainen. Maku on kirpsakan sitruunainen ja happaman kevyesti kuivaavan greippisen, yrttinen, kepeän havuinen ja pihkainen, runsaahkon makean pehmeän kypsän trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, aprikoosia, kepeästi kesyä appelsiinia) ja tummemman maukkaan maltainen. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on kepeän happamahkon sitruksinen, kevyen yrttinen ja kevyen makean kypsän mehuisan hedelmäinen. Suutuntuma on kirpsakan kepeän hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeällä rungolla. Yllättävän helppo 10% triple ipa. Juotavuus on kunnossa eikä prosentteja juurikaan huomaa kuin runsautena sekä kevyesti lämmittävänä kurkussa ja rintakehässä. Erittäin mukava perinteisemmän tyylin (triple) ipa. Alesmithin läsnäolon tässä huomaa ja tällainen suodatettu (triple) ipa laatupanimolta on erittäin hyvää vaikka yleensä suodattamaton ipa onkin vielä parempaa. Iästä riippumatta tämä on erittäin hyvä tapaus. 4,3.

Post author: Juho L
Juho L
@ Boxbeers.com
6 years ago
Logical Choice, United States
4.0
Oikein hyvää ja taas vähän enemmän barley wine kuin IPA fiilis. 4-

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Boxbeers.com
6 years ago
Logical Choice, United States
4.0
Loman päätös -olut. On tuhti, alkoholi tuntuu vaikka ei maistu häiritsevästi. Hyvin tuhti maltaisuus mukana myös. Hyvä olut, hyvä mieli.

Post author: Antza
Antza
@ Csak a Jó Sörok
7 years ago
4.0
Utuinen, kullanvärinen olut. Hedelmäinen tuoksu, leveän makea, muistuttaa ice winea. Maku seuraa tuoksua. Leveä, mausteinen.