Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mobile Speaker Grey 8.0%, Cloudwater Brew Co., England
18 arviota
3.9
Mobile Speaker Grey
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Brewed in collaboration with our ready to party friends from Dry & Bitter, this DIPA was co-fermented with WLP095 and J W Lees yeast. Citra and Galaxy take the lead in our biggest hop charge yet - 30g per litre

Arviot

Post author: Clément R
Clément R
2 years ago
Mobile Speaker Grey, England
4.0
Toujours avec le collègue et toujours pas de saison ; une DIPA. Une robe pure jus de fruit, avec un nez tout aussi fruité. En bouche on tire sur du jus, on ressent très fort l'ananas et la passion. Une belle amertume. Un top du genre !

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Left Field Beer
5 years ago
Mobile Speaker Grey, England
4.3
Tölkitetty 25.4.19. Toinen tämän sarjan oluista lasiin. Tässäkin reilusti greippiä mutta enemmän myös mangoa, ananasta, aprikoosia. Ja ehkä enemmän myös katkeroakin. Kuitenkin mielestäni enemmän tasapainossa kuin punainen versio. Täysin tuoreena olisi ollut varmasti erittäin erittäin hyvä kun nytkin on todella maukasta tavaraa...

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Mobile Speaker Grey, England
4.0
Viimeinen Speaker jäi kaapin perälle. Kuten aiemmatkin värit, tämä on todella paksua humalasoppaa. Tämä on omasta mielestä kaikista greippisin. Katkeroita reippaasti. Melko tiukasti purevaa tavaraa. Taas vähän turhan greippistä ja katkeroista omaan makuun. Vatsahaava voi olla kovilla tämän katkeruuden kanssa. Ihan hyvä ja laadukas olut joka varmasti valikoi juojansa.

Post author: Winzard
Winzard
@ Left Field Beer
5 years ago
Mobile Speaker Grey, England
4.2
Yksi kolmesta Cloudwaterin ja Dry & Bitterin collab DIPA-oluista. Sininen versio oli oikein maittava, joten pienet odotukset on myös tälle. Tölkitetty 25/04/19, joten tänään ikää pari päivää yli 8 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella kirkkaan keltaisena, ja paksun mehuisan sameana. Reilu sormen korkea kuohkean kermainen vaahto nousee pinnalle. Tuoksussa reilusti sitrusta, greippiä ja humalaa. Kuivaa katkeroa ja vaaleaa keksisyyttä. Todella miellyttävä. Maku on miellyttävän greippinen ja katkeroisen humalainen. Mukana on reilusti ananasta, appelsiinia ja persikkaa. Happoja todella vähän. Alkoholi on täysin piilossa. Miellyttävän pehmeä ja maukas DIPA. 4,2 tähteä.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Kikoskh
5 years ago
Mobile Speaker Grey, England
4.3
Greippinen, katkera, kuivahko. Paras kolmikosta selkeästi juuri tuon greippisyyden myötä. Loistava olut.

Post author: Juho L
Juho L
@ Kihøskh
5 years ago
Mobile Speaker Grey, England
4.3
Ai että oli hyvää. Niin ihanan selkeästi greippinen. Tuli Hair Raiser mieleen. Todella hyvä olut. Paras kolmikosta vaikka kaikki olivatkin erinomaisia.

Post author: orson
orson
@ Cloudwater London | 73 Enid Street
5 years ago
Mobile Speaker Grey, England
3.8
Tuoksu aika greippisen hapan. Suutuntuma keskihiilihappoinen, kirpsakka, hieman karvas ja aika runsas. Maussa greippiä, havua, mangoa, ananasta ja karvautta. Itselle vähän liian greippisen karvas. Pidän enemmän raikkaan trooppisista neipoista.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Left Field Beer
5 years ago
Mobile Speaker Grey, England
4.0
Lähes 7 viikkoa tölkityksestä. Kevyt valkea vaahto, mehuisan samea keltainen dipa. Tuoksussa hapanta mehuisaa greippiä, makean mehuisaa trooppisuutta (appelsiinia, mangoa, kevyemmin ananasta), kepeää kuivahkoa humalakäpyä. Maussa runsaammin hapanta ja kuivattavaa mehuisaa sitrusgreippisyyttä sekä humalakäpyä, makeahkoa hedelmäisyyttä (ananasta, mangoa, appelsiinia, cantaloupea) ja kevyttä maltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti jatkuen pitkään. Jälkimaussa happamaa ylikypsää greippiä ja kepeää appelsiinia. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen lähes keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. --------------- Ehkä vähän liian lämmintä vielä nautintahetkellä, kun muutama tunti aiemmin laitoin paten tuomana kylmään. Aika kuivakka sitrusgreippivetoinen mehuisa dipa suht kivalla makeammalla hedelmällä. Laadukas, mut uppoaa sinne samankaltaisten parempien perustason dipojen joukkoon.

Post author: Maxime D
Maxime D
@ Bières Cultes Châtelet
5 years ago
Mobile Speaker Grey, England
4.5
Une grosse collab Cloudwater et dry better... Une DIPA, nez très fruité sur l'ananas. En bouche c'est très juicy sur l'ananas, la passion et une amertume pamplemousse... Très savoureuse!! Un bon gros jus 😄😄😄

Post author: Jamal
Jamal
5 years ago
5.0