Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fiera Cream 4.8%, Fiera Cerveceria Gran Canaria, Spain
9 ratings
3.0
Fiera Cream
4.8% Cream Ale

Reviews

Post author: Conny S
Conny S
3 years ago
3.0
Ganska vattnig i smaken. Lätt beska svaga toner av citrus.

Post author: Äijänsuon oraakkeli
Äijänsuon oraakkeli
3 years ago
2.5
Lievä pettymys Tämä Kanarialainen craft-beer. Kermaisuus maistui taustalla. Samoin sitrus maistuu. Kokonaisuus hieman valju. Pullosta

Post author: Matthieu K
Matthieu K
3 years ago
Fiera Cream, Spain
3.3

Post author: Musti77
Musti77
4 years ago
3.0

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Kaktu's
4 years ago
4.0
Muka varovasti kaadoin, vaahdottui pohjasta kattoon. Vaahto kuitenkin laskeutuu melko nopeasti, saippuamainen. Väri ananasmehun ja persikan väliltä, samea. Pohja näyttää vaaleammalta. Tuoksu nektariinia, melonia, ananasta ja banaania. Maku voimakkaan humaloitu (sanoo ibu 20 mutta tuntuu enemmälle), ananaskermavaahtoinen, jäljessä voimakkaammin ananaksinen ja raakanektariininen. Nimetön kuorta ja sitruunaruohoa. Maitoisuus häviää äkkiä, taustalla enemmän kookoksinen. Ananas seuraa koko ajan. Kevyt banaanisuus lopussa humalan semimiedon happamuuden kanssa. Lopussa mieto hiljaisuus. Mielenkiintoinen ja monimakuinen. Tasapainossa ja miellyttävä. Onnistunut tuote, tykkään! Viimeinen silaus kuitenkin ollakseen 4,5-5* puuttuu.

Post author: Rolf
Rolf
@ Maspalomas
4 years ago
Fiera Cream, Spain
2.7
Pullo etiketteineen näytti houkuttelevalta kaupassa. Nyt nautittuna maku on aika perus. Lievä kermaisuus taustalla, muuten normi ale.

Post author: jtorm
jtorm
@ Maspalomas
4 years ago
1.5

Post author: yliarska
yliarska
@ Cervecería Y Picoteo Te Lo Dijo Perez
5 years ago
Fiera Cream, Spain
3.0
Kermaisuutta on hitunen havaittavissa ja hienoisesti kirpeyttä tuomassa ekstraa makuun, mutta lopussa jää maulta väljäksi eikä alun jälkeen säväytä.