Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dark Apparition 10.5%, Jackie O's Brewery, United States
24 notes
4.0
Dark Apparition
10.5% Imperial Stout
This hauntingly good brew in your hand is rife with dark complexities. Eleven malts were used to create deep flavors of coffee, chocolate, caramel, and molasses. A hint of bitterness and herbal character from carefully selected American hops help support the monolithic maltiness of Dark Apparition. A truly decadent brew that is intended to be poured into your favorite snifter and given time to warm up from its dark and cold resting place. Be aware when in the presence of Dark Apparition ’cause this ghost is a creeper.

Avis

Post author: BVBUnited
BVBUnited
3 months ago
Dark Apparition, United States
4.3
Great imperial stout perfect balance of flavors

Post author: Jonny B
Jonny B
4 months ago
4.5

Post author: DigiKriSSt
DigiKriSSt
@ Pien Webshop
5 months ago
Dark Apparition, United States
4.1
Mustaa kuin meikän luonne, huumori ja kynnenaluset. Ihan saatanan hyvää ja nautinnollista! Hieman makeaa mutta vain hieman. Hyvä pehmeä maltaisuus. Mainio on myös kahvin ja suklaan tasapainoinen liitto. Myös voltit on kadotettu ihan täysin. Vie montaa muuta saman tyylin edustajaa ihan 1000-0 ja viheltelee mennessään. Osta, osta ja osta.

Post author: orson
orson
@ Pien Webshop
7 months ago
Dark Apparition, United States
4.0
From last year's Advent Calendar. Quite classic Russian Imperial Stout: Strong, dry, some bitterness and strong roastiness. Taste: Coffee, Dark chocolate, some liquorice, brown sugar, caramel and roastiness. Dry and smooth aftertaste. Nothing extra, simple balanced Imperial Stout.

Post author: Simpuli
Simpuli
@ Pien Webshop
1 year ago
Dark Apparition, United States
4.0

Post author: Johan B
Johan B
@ Glasbanken
1 year ago
Dark Apparition, United States
4.3
Aroma: Brown sugar, dried fruits. A bit boozy. Hints of roasted malts. Taste: Sweet, thick, oily. Sugar syrup. Caramel. Smooth! Dried dark fruits. A couple of years back I probably would have given this one a 5.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
1 year ago
Dark Apparition, United States
4.3
Työviikon, salin ja saunan jälkeen olutta ja TVstä snookeria. Jackie O'sin klassikkoa. Viime talvena maistelin tästä tynnyrikypsättyn version ja jätti hyvän muistikuvan, joten on odotuksia. Toki kuriiri toi samalla muitakin saman oluen versioita😁. ULKOASULTAAN apparitionin appearance on tummaa kuten nimikin sanoo jopa mustaa ja siihen nousee beige vaahto. TUOKSU on täyteläinen, vahva ja pehmeä. Paahteisuutta, kahvia ja pientä nokisuutta ehkä myös ihan vähän lakritsia. MAKU jatkuu pehmeän täyteläisenä. Kuivaa, kuten Russian Imperial Stout kuuluukin olla. Paahteista mallasta, kahvia, nokea ja ihan häivähdys tummaa suklaata sekä pientä havupuisuutta. Alkoholi on piilossa. SUUTUNTUMA on täyteläinen ja pehmeä. Paksua samettista öljyä. On oikein maistuva täyteläinen RIS. Tyylissään parhaita! P.S. Ei anna Robertson Selbylle paljoa mahkuja, kun melkein 100% pussitusprosentilla pelailee.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
1 year ago
4.0
Olutrhuasist joulukalenteri luukku 2: Sormenleveydenverran mokkakahvinväristä samettista vaahtoa erittäin tummanruskean oluen yllä joka tuoksuu makean paahteisen kahvisen maltaiselle ja maistuu kuivan tummasuklaisen kahvisen paahteisen lakritsisen maltaiselle, neljä ja vartti alaspäin. PE: ei ol, purkitettu 17-06-22.

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Beergium Webshop
4 years ago
Dark Apparition, United States
4.2
Itselle ensimmäinen Jackie O's kokeiluun, näin syksyn tullessa varmasti maistuu yksi RIS. Vuoden 2017 versio. Nyt on taas mustaa olutta lasissa, ohut beige vaahtokukka käväisee pinnalla. Tuoksussa siirappista limppua, karamellimaista makeutta, maitosuklaata, kevyttä marjaisuutta sekä lempeän paahteista kahvia. Suussa sulavan pehmeä, lämmin, kevyen kitkerä ja melko täyteläinen, ikä tehnyt hyvää. Harmi vain kuin jää turhan liian ohueksi, on ainakin helppo RIS jos ei muuta. Maku ei tuota suurempia yllätyksiä. Paahteista kahvisuutta ja tummaa suklaisuutta, makeaa lakritsia ja limppua. Kuivan kitkerä, mutta samalla melko makea ja todella pehmeä. Hieno ja laadukas Russian imperial stout; pehmeä, yllättävän makea ja tasapainoinen. Vielä kun olisi saanut paksumman rungon tähän, mutta maistuva olut myös näin.

Post author: Maeeth
Maeeth
@ Saveur Bière
4 years ago
Dark Apparition, United States
4.2
Robe : noire opaque sans mousse. Au nez : arômes maltés de caramel et de mélasse En bouche : la bière est ronde et grasse en bouche. Elle dévoile des belles notes torrefiées de chocolat avec une pointe café, des belles et douces notes de caramel et de mélasse (un mélange de 7 malts pour obtenir ce résultat). On sent aussi de légères notes herbales c'est vraiment surprenant dans une impérial stout ! L'amertume est modérée et me final assez gourmand en bouche ! Bilan : une imperial stout très bien équilibrée, gourmande et originale. Les 10.5° ne se sentent pas ! Je recommande à tous les amateurs de stout/impérial stout ! Avec un gâteau au chocolat c'est un délice 😋