Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brjánsi Nr.52 4.0%, Borg Brugghús, Iceland
35 ratings
3.2
Brjánsi Nr.52
4.0% Sour / Wild Ale
Brace yourself. You are about to meet Brjánsi, a uniquely refreshing sour ale with a demanding juicy kick. A little word of warning: Being kettle soured, the colorful acidic character of Brjánsi is known to trick the most experienced drinker, even pushing the legendary Mosaic hops shamelessly into the background. Feel free and go ahead! Drop a Brjánsi to open your mind to the acid tastebud-boggling experience. Enjoy your trip!

Reviews

Post author: TOtV
TOtV
4 years ago
3.5

Post author: Thegreenpigeon
Thegreenpigeon
5 years ago
2.5

Post author: Riikka M
Riikka M
@ Panimoravintola Bryggeri
5 years ago
Brjánsi Nr.52, Iceland
4.0
Pidin. Hiukan hapan, ei kovin makea. Tulee mieleen kylmäpuristettu omenamehu.

Post author: Matias H
Matias H
@ The Gallows Bird
6 years ago
3.0

Post author: Grey
Grey
6 years ago
Brjánsi Nr.52, Iceland
4.0
OLUT: Brjánsi NR.52 PANIMO: Borg Brugghús OLUTTYYPPI: Sour MAA: Islanti VAHVUUS: 4,0% VÄRI (EBC): Greipinkeltainen (-) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Maapohjainen. VAAHTO: Täysin valkoinen. Kuohkea, melko tiivis, kermainen. GREY'S VIEW Ensipuraisu on kirpakan raikas. Hyvin limpparimainen tuntu tässä. Makuina löytyy sitrusta, greippiä, aivan hennosti kauraisuutta ja raudan tuntua. Takahampaissa tuntuu joten hapanta taitaa olla. Mutta kyllä tämä ennenkaikkea on raikas. Tuoksu ei mätsää tähän makuun, mutta maut vievät kyllä mukanaan. Jälkimakuna runsaan keksinen, hennon kukkainen, kaurainen. Kuivattava. MUUTA MAINITTAVAA: Borg Brugghús tukevoittaa asemaansa eräänä suosikkipanimoistani. Rohkeasti tekevät laajalla skaalalla erilaisia oluita.

Post author: Aleksi S
Aleksi S
@ Kerttulin Kievari
6 years ago
3.6
Lasissa lähes kirkas ja niukkahappoinen olut. Ohut vaahto vetäytyy nopeasti juoman pintaan ja häviää sitten. Tuoksu hieman omenainen ja persikkainen... ja lupaavan hapan. Jopa hieman omenaviinietikkainen. Suussa kepeän raikas ja keskikuiva. Hieman enemmän kaipaisin soueria tähän. Jälkimaku häviää myös liian nopeasti. Maukkaaksi olut on onneksi kuitenkin saatu ja balanssi aromeissa on toimiva vaikkeivät ikenet verta vuodakaan tätä juodessa. Kokonaisuus siis ihan toimiva. Olut on helposti juotava ja moitteista huolimatta maistamisen arvoinen. Kepeällä maulla yritetty varmaan tavoitella suurta yleisöä ja niinollen ei tämä paras esimerkki lajityypistä ole...mutta juotava.

Post author: Mika M
Mika M
@ The Oak Barrel, Helsinki-Vantaa Airport
6 years ago
Brjánsi Nr.52, Iceland
3.5
Happaman raikas ja hedelmäinen. Lyhyt arvostelu, kiire lähtöportille 😀

Post author: Laku
Laku
6 years ago
3.0
Mukava, kevyt pikku sour olut. Ei happamin eikä haastavin mutta ei ollenkaan paha, tällainen mukavan raikas souriksi tunnistettava ja helppo iltahetelmä.

Post author: Tapio S
Tapio S
@ The Oak Barrel, Helsinki-Vantaa Airport
6 years ago
4.0
Edelleen hyvä

Post author: Nikke B
Nikke B
@ The Oak Barrel, Helsinki-Vantaa Airport
6 years ago
2.0
Njaah, pakollinen oak barrel