Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sandels 7,5%, Olvi, Finland
628 ratings
3.2
Sandels 7,5%
7.5% Imperial Pilsner / Strong Pale Lager
Unlock the Olvi sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Sandels 7,5 % on todellinen premium-olut. Sen valmistuksessa on käytetty vain parhaita raaka-aineita, ja siinä tiivistyy Olvin koko osaaminen oluen panemisen jalossa taidossa.
IBU: 15

Reviews

Post author: Kuivasto
Kuivasto
@ Jaakkolan Pirttikahvila
2 days ago
3.2
Ei paha, viinalaageriksi. Oikeastaan juon tätä mielummin kun perus everstiä.

Post author: Maajohtaja
Maajohtaja
@ K-Citymarket Mikkeli
2 days ago
Sandels 7,5%, Finland
3.5
Vahva on Sandels. Siksi vanha Batman & Robin tuoppi tuleekin tarpeeseen👍🏼

Post author: Pekka P
Pekka P
2 days ago
3.0

Post author: Kamuloppu
Kamuloppu
2 days ago
Sandels 7,5%, Finland
1.8
Perus Sandels on luonnollisesti suosittu olut, koska se on vetinen ja hyvin helposti juotava. Tässä vahvassa versiossa syntyy siis ongelma, että oluen yleisen vetisyyden vuoksi oluen maku ei peitä vahvaa alkoholia alleen. Ei mikään makunautinto, mutta juotava.

Post author: Peter S
Peter S
2 days ago
2.5

Post author: S.L
S.L
@ K-Market Pöykkölä
3 days ago
Sandels 7,5%, Finland
3.0
Vahva perus sandels

Post author: Lauri
Lauri
@ Olvi Oyj
3 days ago
Sandels 7,5%, Finland
3.5
Uusintamaistoon Olvin ja Pintin poikien lahjomana mistä iso kiitos! Tölkki on ulkomuodoltaan tuttu ja turvallinen. Ehkä nykyään jo nostalginen huokuen vanhaa henkeä. Tykkään kyllä. Itse olut on kullankeltaisen ja viljaisen rusehtavaa ja täysin kirkasta. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu on makean maltainen, hedelmäinen ja hieman siirappisen makean. Maku on makean ja hieman katkeran maltainen, makean mallassokerinen ja siirappinen, kevyen hedelmäinen ja ruohoinen sekä maltillisen humalaisen katkera. Alkoholi maistuu ja tuntuu taustalla. Kohtuullisen hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Hyvin makea ja hieman alkoholinen lager. Pientä humalan katkeroa ja aromikkuutta olisin kaivannut lisää tuomaan parempaa tasapainoa. Juotavuus on toki näissä vahvemmissa hieman haastava, mutta runsaamman ruuan kylkeen menee yllättävänkin mukavasti. Kokonaisuutena ihan juotava, muttei mitään makuelämystä tarjoava vahva lager.

Post author: Juski
Juski
@ Olvi Oyj
4 days ago
Sandels 7,5%, Finland
3.3
Broidille sanoin, että Watkins ratkasee ja kuinkas siinä 10min myöhemmin kävikään. Nuavvaa! Tiukempaa Santtua. Ugh! Tölkin kuosi tuttu. Ruohoisen maltainen tuoksu. Väriltään perus lageria. Maltaista, märän ruohoista, yllättävän tasapainoista eikä ollenkaan niin viinaista kuin odotin. Aika jepa. Tää oli just tämmöstä "penkkiurheilukaljaa". Ei pahaa, mut huiviin kilahtaa. Kiitos sämpleistä PP & Olvi. np: Rytmihäiriö - Sataa Gambinaa

Post author: Jiimies
Jiimies
@ My Wonderful World of Beers
4 days ago
Sandels 7,5%, Finland
2.9
Olvin kesäpaketin olut, jota en varmasti olisi muuten tullut ikinä maistamaan, koska ei ole lager minun juttuja eikä varsinakaan vahva lager ollenkaan omaan makuun. Tummempi kulta värinä Tuoksussa likaisen imelää maltaisuutta. Imelän maltainen kärki. Alkoholin vahvasti makeuttama runko on pehmeä. Jälkimaku öklön överin ylimakea. Tölkin ulkonäöstä ei voi erehtyä, on se Santtua. Tämä iso-Santtu on siten kyllä helposti pikkuveljeensä sekoitettavissa. Yleisaeviona: kai näillekin galuajansa on, mutta itse maistelen lagerini (nekin vähät) miesompina ja rapsakampina.

Post author: Rontti
Rontti
@ Veljekset Keskinen Oy
4 days ago
3.1
Onhan tätä tullut usein juotua, mutta tuli ostettua kun kauppoihin oli tullut 0,5 kokona 3,8€. Edelleen pehmeää ja täyteläistä.