Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Thai Speedway Stout 12.0%, Alesmith Brewing Company, United States
9 notes
3.5
Thai Speedway Stout
12.0% Imperial Stout
Inspired by our brewers' love of the assertive, bright flavors of Thai ingredients, this intensely flavored brew incorporates the vibrant quality of several Thai-inspired ingredients into our classic imperial stout. Powerful notes of citrus, botanicals, and tropical fruit balance the stout's rich chocolate, caramel, and coffee character. The result is an amazingly flavorful and complex beer that pays tribute to the flavors of Thailand.

Avis

Post author: Grey
Grey
@ Ølkassen.dk
5 years ago
Thai Speedway Stout, United States
3.9
Sitten vuoro eräänlaiselle jättiläiselle. OLUT: Thai Speedway Stout PANIMO: AleSmith OLUTTYYPPI: Imperial Stout MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 12,0% VÄRI (EBC): Musta (100.0+) KATKEROT (EBU/IBU): 70.0 TUOKSU: Kookosta, trooppista kukkaisuutta, kanelia, mausteita. VAAHTO: Kahden sormen mittainen, ruskea ja todella nopeasti kaikkoava. GREY'S VIEW Ensimmäisestä siemauksesta jo huomaa, että tässä on laaja makukirjo. Kukkaisuus on tässä kyllä raikasta ja sellaista troopikin suuntaan kallellaan olevaa. Kuinkahan montaa eri lajia tässä on käytetty(?). Myös muita mausteita löytyy; pippuria, inkivääriä, hentoa chiliä ja varmasti montaa muutakin. Ne esittäytyvät vienosti lämmittäen. Kookosta, fariinisokeria ja manteliakin näyttäisi olevan. Suutuntu on mieluinen ja moninainen. Alkuun krokanttinen, mausteinen ja eläväinen. Hetken päästä jo muuttuen öljyisemmäksi ja tahmaisemmaksi. Tämä on lähes hiilihapoton, mutta tuo makukirjo kyllä korvaa sen puutteen. Puolipaksua suklaakiisseliä. Jälkimaussa kaneli meinaa nousta, mutta jää ajatuksen tasolle. Suklaisuus kertaantuu, jota myös mausteisuus hieman vahvistaa. Abv:n häiveitä - tai mausteiden luomaa illuusiota siitä - on myös havaittavissa pienen hetken. Fariinisokeria, kevyttä kookosmaitoisuutta, vaniljaa ja vaniljan kukkaa. Kuitenkin hieman lyhyt tuo jälkimaku on. MUUTA MAINITTAVAA: Miellyttävä ja onnistunut Thai mausteinen olut tämä on. Tropiikinkukkaisuus on erinomaisella tasolla, kuin myös mausteet muutoinkin. Hyvä olut, mutta ei poikkeuksellinen.

Post author: Folley
Folley
5 years ago
3.9
Un nez de prune, une attaque douce, sucrée et légèrement citronée, une longueure agréable. Pas de goût d'alcool et un retour de torréfié juste comme il faut. Manque un peu de densité. Une belle réussite cependant.

Post author: Clocke
Clocke
@ SimKat Pub
6 years ago
Thai Speedway Stout, United States
2.0
Taste like a coconut Thai soup.

Post author: AtteLaht
AtteLaht
7 years ago
4.0

Post author: Mikael M
Mikael M
7 years ago
4.0

Post author: T-ulo
T-ulo
@ Sori Taproom
7 years ago
4.0

Post author: Janne L
Janne L
@ Sori Taproom
7 years ago
4.0
Aika oiva pikku annos. Täydellinen kombinaatio ja ihanasti prossia.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Sori Taproom
7 years ago
3.8
Todella hieno IS. Pykäliä on kertoman mukaan 12 mutta niitä ei maista laisinkaan. Originaali speedway on omia alltime favorite oluita. Tämä ei pääse samaan. Etukäteen kun oluesta ei mitään tiennyt, oma assosiaatio thaikuista liittyi kookosmaidon käyttöön. Perkele. Oikeinhan se meni. Miinuksena kookos on ainoita harvoja asioita mistä en pidä. Siitä huolimatta 4/5 pistettä. Perkele. Pitää tilata originaalia jostain.

Post author: Juho L
Juho L
@ Sori Taproom
7 years ago
Thai Speedway Stout, United States
4.0
Oikein mainio IS. Ei pärjää perusversiolle. Kookosta mukana enkä ole kookoksen ystävä. Onneksi ei liikaa ole tuota kookoksen makua. Sellainen vieno jälkimaku. Pehmeä ja tasapainoinen olut.