Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
24/7 5.2%, FrauGruber Brewing, Germany
209 ratings
3.4
24/7
5.2% Dortmunder / Helles
Hopfengestopftes unfiltriertes Helles HOPS: Hersbrucker, Mittelfrüher, Simcoe, Cascade

Reviews

Post author: Humppa
Humppa
@ Sulzberger Bierhaus
3 months ago
24/7, Germany
4.2
Frau Gruber - 24/7 Unfiltrieretes Helles Bier Optik: Sehr hell und durchgängig trüb mit feinstem weißen Schaum der sich hoch aufbaut und ewig anhält Duft: Wunderbar hopfenfruchtig, mit kaltgehopfeten Anklängen, Citrus, Grapefruit, Limette Geschmack: Sehr frischer Eindruck, spritzige feinperlige Kohlensäure, hopfig, fruchtig, leicht herb. Begleitet von einer erfrischenden Säure. Schlankes, hopfenbetontes Genussbier. Für 1€ im Restposten-Regal abgestaubt 👍 MHD 03.03.2024

Post author: Riku K
Riku K
11 months ago
24/7, Germany
3.9
Uudestaan testiin tämä. Tällä kertaa omatuontia Saksasta. On kyllä täydellinen vaahto niin kuin tyyliin kuuluu. Väri on oljen keltainen ja utuinen. Tuoksu on raikkaan viljainen ja hedelmäinen. Lagerin tunnistaa hyvin. Oi että mikä jalohumala. Mineraalisuutta, mehevän hedelmäinen mikä yllättää. Puhtaan maltainen. Nyt lupaa hyvää. Maku on hyvin tuoksun kaltainen. Hedelmäinen oikein kunnolla, kiva katkeruus, puhtaan viljainen, puhtaan ja hennon maltainen. Jalohumalaa on. Vähän sellaista jenkki tyylistä humalan makua myös. Hennon makea. Tässä oluessa on hieno oma luonne kyllä. Enemmän Dortmunder tyylinen kuin perus Helles. Joka tapauksessa on erittäin maukas olut ja puhtaan makuinen. Näitä on ilo juoda. Alkaa olemaan ihan mukava Pils tyylinen katkeruus. Tämä on vähän erityylinen jos vertaa puhtaisiin Helleksiin. Ehkä mä 3.9 nostan pojot.

Post author: Lars
Lars
1 year ago
3.0

Post author: Lasis
Lasis
@ Kihøskh
2 years ago
24/7, Germany
3.3
Utuinen, oljenkeltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu ruohoinen. Maku ruohoinen, humalainen, yrttinen, maltainen ja sitruksinen(BB24/4/23) Hyvä olut.

Post author: Vesa P
Vesa P
2 years ago
2.7

Post author: Paukku S
Paukku S
@ Muikea Muikku
2 years ago
3.5
Mukavan sitruksinen helles.

Post author: Carlberg L
Carlberg L
@ Ölstudion
2 years ago
3.5
Frisk, fint humlad

Post author: Jussi J
Jussi J
2 years ago
3.1

Post author: Elma S
Elma S
@ K-Market Verkahovi
2 years ago
3.0

Post author: Junde
Junde
2 years ago
3.5