Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pink Lemonade IPA 7.0%, Omnipollo, Sweden
44 ratings
3.7
Pink Lemonade IPA
7.0% India Pale Ale

Reviews

Post author: Kevinmattsson3
Kevinmattsson3
2 years ago
3.3

Post author: Antti Haring
Antti Haring
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
Pink Lemonade IPA, Sweden
3.2
Vähähappoista verigreippilimua. Kaadettaessa suht paljon sakkaa. Vähän tylsä ja yksitoikkoinen runko.

Post author: p_.k
p_.k
5 years ago
4.0

Post author: Ville T
Ville T
5 years ago
4.5

Post author: Antza
Antza
@ Top Hops Beer Shop
6 years ago
2.0
Hieman punertava oranssi olut. Tuoksussa makeaa vadelmaa ja reilusti hedelmää. Maussa makeaa eksoottista hedelmää, reilusti vadelmaa, appelsiinia ja sitrusta. Jälkimaussa kevyttä suolaisuutta. Katkeroista ei tietoakaan, IPAa vain nimessä. IPAna tämän pisteytän, ihan mainio makeahko souri kuitenkin kyseessä.

Post author: Bearded Bear
Bearded Bear
6 years ago
Pink Lemonade IPA, Sweden
4.0
Little bit naughty

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beer Republic Web Shop
6 years ago
Pink Lemonade IPA, Sweden
3.0
Ei päiväystä, batch 14932. Piti tämäkin tilailla, kun jotku seurattavat oli tykänneet. Pian nähdään kannattiko. Ja heti tölkin avattua meinasi tulla tölkistä ulos. Reilu kolmen sormen valkea höttöinen vaahto, joka katoaa nopeahkosti. Samea vaalean oranssinen ipa. Tuoksu on runsaan makean happaman sitruunaisen mehuinen ja runsaahkon makeahkon vadelmainen, aprikoosinen, hieman mangoinen ja makean vaalean pehmeän vehnäinen. Maku on runsaahkon makean happaman sitruksinen, makean mehuisan vadelmaisen aprikoosinen ja runsaahkon pehmeän muroisen vehnäinen. Katkeroa ei juurikaan. Jälkimaku on happaman sitruksinen, kevyen aprikoosinen ja makeahkon muroisen vehnäinen. Suutuntuma on kuohkean ja kirpsakan runsaahkon hiilihappoinen lähes keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. Vähän sellainen sour tyylinen maustettu "ipa". Helppoa juotavaa, en kyllä ipaksi sanoisi mitenkään. Ihan hyvää on, mut ipa maininta tölkissä ei kuvaa tätä parhaiten. Rokotetaan siitä vähän. 3,2.

Post author: HKIred
HKIred
@ aBeer Home Bar
6 years ago
Pink Lemonade IPA, Sweden
2.5
As the label says, lemon and raspberry IPA. Not my favorite by any means.

Post author: HarriL
HarriL
6 years ago
Pink Lemonade IPA, Sweden
2.5
9.4.2018 Sameaa ja kohtuu runsaasti vaahtoavaa olutta. Tuoksu runsaan greippinen. Suutuntuma jopa hieman hapan. Jälkimaku taipuu makean suuntaan. Olisko siinä se vadelma mitä ei meinannut tästä löytyä 🤔

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Pink Lemonade IPA, Sweden
4.0
Keltaista ja sameaa olutta kaatuu lasiin. Reilu sormen korkea vaahto nousee oluen pintaan. Tuoksu on makea greippinen, sitruksine ja hedelmäinen. En tiedä johtuuko odotuksista vai mistä, mutta vadelmaa ja muita punaisia marjoja myös tuoksussa. Hivenen happamuutta aistittavissa. Maku happaman marjaisa ja hedelmäinen. Reilusti hapanta sitrusta. Raikas ja täynnä punaisia marjoja. Miedosti happoja. Aavistus katkeroa jälkimaussa, mutta muuten todella hapan kokonaisuus. Erillainen, mutta oikein hieno kokonaisuus. Vähän pelotti tämä, mutta onneksi oli ihan maukas kokonaisuus.