Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dangerously Close To Stupid Amount Of Guava 9.3%, To Øl, Denmark
18 notes
3.6
Dangerously Close To Stupid Amount Of Guava
9.3% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Eridan P
Eridan P
5 years ago
Dangerously Close To Stupid Amount Of Guava, Denmark
3.0
Bue après la DLUO, j'ai été un peu déçu... Le gout fruité est léger Et l'amertume moyenne..! On sent pas mal l'alcool en revanche

Post author: Jekyll
Jekyll
5 years ago
5.0

Post author: Louisr
Louisr
6 years ago
4.0

Post author: Kevin Kerviel L
Kevin Kerviel L
6 years ago
3.5

Post author: WilliZ
WilliZ
6 years ago
5.0

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
3.5
Joo tää guava oli joka teki oluesta dänkkiä. Vähän vaaleamman oranssi, hieman vaaleaa vaahtoa omaava olut. Hieman pistävän puoleinen hedelmäinen tuoksu, joka jatkuu maun puolella kirpeytenä.

Post author: Kapteeni Kaaos
Kapteeni Kaaos
6 years ago
4.0

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Dangerously Close To Stupid Amount Of Guava, Denmark
3.5
1v 2kk päiväykseen. Parin sormen kuohkea vaalea vaahto. Samean oranssinen dipa. Tuoksu on makean kypsän pehmeän ja soseisen trooppisen hedelmäinen (aprikoosia, persikkaa, sit varmaan sitä guavaa (joka ei muuten ole tuttu), mangoa), tuoretta mehuista greippiä, kevyesti alkoholia (lämmetessä) ja kepeän vaalean maltainen. Maku on kevyen alkoholinen, happaman sitrusgreippisen mehuinen, runsaan makean pehmeän (yli)kypsän soseisen trooppisen hedelmäinen (guavaa, aprikoosia, persikkaa, mangoa, ananasta), kevyen yrttinen ja ohraisen leipäinen. Katkeroa on kevyesti. Jälkimaku on makeahkon kypsän soseisen trooppisen hedelmäinen ja happaman sitrusgreippinen. Suutuntuma on hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeällä rungolla. Paksuhko dipa, jossa holia kevyesti (ja lämmetessä enemmän) mukana eikä 9,3%:na täysin yllätyksenä tullut. Hapanta sitruksista greippisyyttä ja kypsää trooppista hedelmää ja kokonaisuus jää happamaksi. Alkoholin läpi tulosta vähän miinusta. 3,6.

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Dangerously Close To Stupid Amount Of Guava, Denmark
2.0
Mikkellerin Dangerously Stupid -paketista. Lyhyt arvio. Samea ja oranssi olut, tuoksu ikävästi hyvinkin viinainen. Ei mitenkään raikas, ennemmin hieman kirpeän tunkkainen ja viinainen. Maku on myös hyvinkin alkoholinen. Kirpeää on, mutta huonolla tavalla..liekö nyt sitten liikaa guavaa vai mikä, kun ei tämä kyllä toimi. Sekava kokonaisuus, joka haluaa olla imperial ipa, mutta on ennemminkin tunkkaisen kirpeähkö ja alkoholinen sourin ja ipan sekoitus. Ei jatkoon. Ps. Hullua antaa tälle vähemmän tähtiä kuin aiemmin tänään maistetulle Keisarille, mutta aina ei voi hyvätkään panimot onnistua.

Post author: Daniel T
Daniel T
6 years ago
3.5