Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bounty 13 5.5%, Rodinný Pivovar Zichovec, Czech Republic
30 betyg
3.3
Bounty 13
5.5% Dark Lager

Recensioner

Post author: Ergit_91
Ergit_91
1 year ago
3.0
Cocoa which largely takes over the coconut .. but good dark lager

Post author: Lauri O
Lauri O
2 years ago
3.2

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Supermarket Nummenpakka
2 years ago
3.0
Indiana Jones esittää: maitokahvinväristä vaahtoa sameahkon tummanruskean valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kookoksisen kaakaoisen maitosuklaisen hempeältä ja maistuu kevyen kahvisen suklaisen paahteisen maltaiselle, kolme bojoo. PE: 30/07/2021.

Post author: lehtsa74
lehtsa74
@ K-Citymarket Seinäjoki Päivölä
3 years ago
Bounty 13, Czech Republic
3.0

Post author: Lärväkujan Sting
Lärväkujan Sting
3 years ago
3.9

Post author: Leif C
Leif C
3 years ago
3.0

Post author: Husse
Husse
@ K-Citymarket Hämeenlinna Hämeensaari
3 years ago
4.0
Tumma ja hyvän makuinen olut. Mieto kahvin maku.

Post author: miskae
miskae
3 years ago
Bounty 13, Czech Republic
3.9

Post author: Juovo
Juovo
@ K-Citymarket Ruoholahti
3 years ago
Bounty 13, Czech Republic
3.9
Milloinkohan tullut omatoimisesti ostettua tummaa lageria viimeksi? Zichovec kuitenkin lähtökohtaisesti on sen verran kiintoisa, että löysi tiensä ostoskoriin. Lasiin kaatuu mustanpuhuva olut, valon edessä päästää rusehtavanpunaisen valon lävitseen. Vaahto on maitokaakaon värinen, pienikuplainen huntu oluen päällä alun kuohkeuden jälkeen. Liukuu lasia pitkin laskeutuessaan. Tuoksu on odotetusti mukavan tumman paahteinen maltaasta, kevyt kahvipaahteisuus ja hiukan maanläheinen puinen hiiltyneisyys käyskentelevät mukana. Hilloiseksi muuttunut tummempi metsämarjaisuus on mukavasti esiintyvä ennen kuivan kaakaoista suklaisuutta. Hieman metsäpohjainen, aavistuksen palaneen ruohoinen syvyys toimii mukavana painona lempeän kookoksen ja hiukan vaniljakerman suuntaan painuvan liu'un taustalla. Maku on hyvin tuoksua noudatteleva. Maltaisuus on luontevan pehmyt, sopivan paahteinen ja suuhun muotoutuva kokonaisuus hennon kahvisesta ja oraisesta paahteisuudesta sekä kaakaoisesta suklaisuudesta. Makeus muuttuu nyt enemmän karamellimäiseksi, luontaisen ylikypsän variksenmarjaiseksi hillomaiseksi taustalle jääväksi henkäykseksi. Kookoksisuus käyttää kivasti koko matkalla kuitenkin varoen tulematta minkään yli. Kevyt maanläheinen kuivuus toimii hyvin tässä kokonaisuudessa. Jälkimaku paahteinen, tumman maltainen, kaakaoisen makea ja kookoksisen mausteinen. Suutuntuma liukuva, kivan hapokas, keskitäyteläinen. Helposti juotava eväs, mutta kuitenkin siinä määrin täynnä makua, että mielellään hörppää hitaammin. Hyvin veistelty tuote, jossa ei mitään virheitä ole ja pärjää kastissaan erinomaisesti.

Post author: orson
orson
@ K-Citymarket Kolmisoppi
3 years ago
Bounty 13, Czech Republic
3.8
Tuoksussa paahteisuutta, kaakaota ja kahvia. Suutuntuma hiilihappoinen, pehmeä, rungoltaan kevyt, mutta maultaan runsas. Maussa paahdetta, kaakaota, kookosta, kahvia ja makeahkoa marjaisuutta. Jälkimaku pehmeän paahteinen. Oikein kiva kookoksinen lager. Ryhdikäs makupaletti.