Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hoptimum 2017 9.6%, Sierra Nevada Brewing Company, United States
21 notes
3.6
Hoptimum 2017
9.6% Imperial IPA / Double IPA
Triple IPA in fact. Very hoppy.

Avis

Post author: Druncan
Druncan
4 years ago
4.3

Post author: Mikkohtuus
Mikkohtuus
6 years ago
3.5
Ei paha. Triple vahvaksi ihan juotava.

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Hoptimum 2017, United States
4.5
Suht kirkas oranssinruskea olut nopeasti katoavalla vaahdolla. Ei minkäänlaista ylimääräistä höttöä lasissa. Puhtaan ja kirkkaan näköinen tripla siis. Triplaipaksi maltilliset 9,6%. Tuoksuu makea, kuivattuja hedelmiä sekä makeaa appelsiinia. Vähän karamellista sitruunaisuuttakin. Ensihuikka ja melkein totean ääneen ”ompas pehmeää ja silkkistä”. Suht vähäinen hiilihappoisuus tuntuu vain hieman kielen päällä ja kitalaessa. Maussa appelsiinia ja makeaa karamellista keksisyyttä. Ehkä vähäisesti verigreippiä. Mukava humalien tasapaino - tämäkin on mahtavasti balanssissa. Mieli halajaa lisää, vaikka tiedän että tätä ei pidä kulauttaa alas liian tiivistä tahtia. Tykkään siitä, kun turhat kikkailut jätetään pois ja tehdään tyylipuhdas suoritus omassa kategoriassaan. Ja sitä tämä on - kuin 150 metrin leiskautus lentomäestä telemark-alastulolla. Kaikki neljä tuomaria eli minä ja sivupersoonani annamme yksimielisesti tälle kokonaispisteiksi 4,5. Digging it! 🍺💪🏼

Post author: Borps
Borps
6 years ago
4.5

Post author: Johan B
Johan B
6 years ago
Hoptimum 2017, United States
3.0
Well done beer! It's got that Sierra Nevada quality taste, kind of torpedo mixed up with lagunitas maximus. Very sweet and hoppy. But I don't know, it just doesn't get me excited. Maybe too sweet!?

Post author: Takko
Takko
6 years ago
Hoptimum 2017, United States
4.5
God trippel, mycket smak och fin balans. Gillas skarpt, men något stark

Post author: Joakim P
Joakim P
6 years ago
3.5
Om jag vill dricka det jag kallar klassisk IPA (eller västkust-IPA) så kan man nästan ta vilken Sierra Nevada som helst. Denna var det också tryck i. Vanliga skarpa citrustoner, torrhumlade men en hyfsad alkoholhint. Den är inte alltid så kul i ipor enligt mig. Men när man vill ifrån NEIPA-hypen så är detta ett bra val.

Post author: Per S
Per S
6 years ago
Hoptimum 2017, United States
4.0
En riktigt juvlig öl.

Post author: T. Holm
T. Holm
@ Dricki Bar
6 years ago
4.0
Väldigt mycket ipa, nästan lite för stark.

Post author: Patric68
Patric68
6 years ago
3.0