Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Barrel Aged Hibernation Ale (2017) 11.5%, Great Divide Brewing, United States
4 notes
Barrel Aged Hibernation Ale (2017)
11.5% Old Ale
Over 12 months in whiskey barrels has completely transformed our prized winter seasonal, producing a Hibernation that starts with big whiskey flavors before mellowing out into luscious chocolate, dark fruit and vanilla. If you can only take one beer into your cave this winter, we suggest this one.
Vieillie en fût

Avis

Post author: Cruicky
Cruicky
3 years ago
Barrel Aged Hibernation Ale (2017), United States
3.9
Certainly didn't disappoint! Rich, earthy and syrupy body that coats the mouth. Strong chocolate and vanilla tones with a noticable but palatable alcohol warmth! Nice winter beer!

Post author: Samppe77
Samppe77
4 years ago
3.8

Post author: Grey
Grey
@ Honest Brew
6 years ago
Barrel Aged Hibernation Ale (2017), United States
5.0
400. Olut arvioon. OLUT: Hibernation Ale (Barrel Aged - 2017) PANIMO: Great Divide Brewing Company OLUTTYYPPI: Old Ale MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 11,5% VÄRI (EBC): Kahvinmusta (-) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Bourbonia, tummia hedelmiä, suklaata. VAAHTO: Olematon. GREY'S VIEW Sitä pohti hieman, että minkä oluen valitsisi tähän 400.arvioitavaksi. Vaikka pulloa en vielä ole edes avannut niin on kyllä hienoa saada suosikki panimon Limited Edition ja tynnyrikypsytetty olut tähän kohtaan. No mutta katsotaanpas. Tuoksu sai jo aikaan aikamoisen (ja äänekkään) vau efektin ja ai että tätä ensipuraisua! Pehmeää kuin mikäkin ja maut tässä mukana. Samettisen pehmeä, mutta ihan selkeästi ryhdikäs old ale. Viskitynnyriä löytyy maussa hieman, pehmeän liköörimäistä suklaisuutta on kärkenä ja AH tämä on nyt kyllä hyvä! Hienoista katkeroa tuntuu keskivaiheella ja sitä on äärimmäisen vaikea sanoa, että onko se tynnyreistä vaiko mistä irronnut matkaan. Se kuitenkin toimii; aivan juurikin niin hentoa kirpakkuutta kielenkärjelle, jotta maut pääsevät vieläkin paremmin esille. Rusinaa, luumua, suklaakonvehtia, liköörikaramellia ja mitä vielä. Lämmöntunnetta, mikä tuntuu sielussa asti Sikarin kanssa nautittavaa, mieluiten myös klubitakki päälle puettuna, takkatulen ääreen äärimmäisen hienostunut ja laadukas olut. MUUTA MAINITTAVAA: Ehdottomasti yllättävän kova. Seurustelujuomaksi täysin kelpuutettava, mutta hitaasti nautittava. Juhlaolut.