Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fouriaris / Φουριάρης 10.0%, Solo ...Your Cretan Craft Beer, Greece
39 notes
3.5
Fouriaris / Φουριάρης
10.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Gliimaxi
Gliimaxi
@ Thessaloniki
4 months ago
2.5

Post author: Yorma
Yorma
@ Bricks Beers & Tales
6 months ago
Fouriaris / Φουριάρης, Greece
3.6
Tuhti, mutta maultaan pettävä, voltti eivät siis maistu. Runko on tietysti tuhti näillä lukemilla. Raikkaus puuttuu, mutta hedelmää tiivistetyssä muodossa löytyy. Peruskamaa.

Post author: Joni
Joni
7 months ago
3.6

Post author: Toni Jo
Toni Jo
@ Ynca
8 months ago
3.0

Post author: Reiska
Reiska
@ Atlasworld Ltd Supermarket Chania
10 months ago
Fouriaris / Φουριάρης, Greece
4.0
🌞🇬🇷🍺 iipa. Tasapainoinen vahvasta pohjasta huolimatta. 100 ibua taittaa holia hyvin. Kaikilla mittareilla erinomainen. Parasta mitä nyt löytyi tällä reissulla, ja onneksi löytyi. Muuten olis jääny pils/lager linjalle.

Post author: Jussips
Jussips
10 months ago
Fouriaris / Φουριάρης, Greece
4.0

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ B is for Beer
10 months ago
1.8
Pähkinän ruskea, kirkas. Yhden sormen nopea puoleinen vaahto. Jää 3mm reunus ja hajoava pinta. Makea, siirappisella tavalla ja mutta enemmän mekassin aromia. Jalopuuta. Hieman romminen (melassi). Jotenkin maissinen, siten kuin hyvin voideltu grillattu maissi. Alkoholi hyvin piilossa, jää kaiken alle, mutta kokonaisuutena vähän liian "peittelevä". Makeutta siis liikaa, eikä humalat pääse oikeuksiinsa. Tulee olo, että laskettu og korkealle kuin olisi tehty triplaa, mutta käytetty hiivaa jonka toleranssi vain tupla. En hirveästi tykkää. Alkoholi piilossa, hyvä, mutta muuten melkoinen melassimehu. Ei kuitenkaan suorastaan huono. Jos haluaa humaltua nopeasti ja kestää makeutta, ihan jees vaihtoehto. Joisin kuitenkin mielummin lageria. Eli ei tämä hyväkään ole.

Post author: ssamppa
ssamppa
@ B is for Beer
11 months ago
3.4
Tuoksu melko mieto, mutta maussa löytyy. Tukeva runko, trooppinen ja hitusen havuinen reipas humalointi. Voltit hieman läsnä mutta ei haittaa. Maukas olut kaiken laagerin keskellä.

Post author: SteinarGF
SteinarGF
@ Deck food, sushi & spirits
1 year ago
Fouriaris / Φουριάρης, Greece
3.1

Post author: Pade Ale
Pade Ale
2 years ago
Fouriaris / Φουριάρης, Greece
4.2
Mukavan hedelmäinen ja makea ja silti myös havuinen IIPA. Pohjahiivat hiukan sekoittu mukaan, kun join pullosta ja lämmöt oli vähän yläkanttiin, mutta oli herkkua.