Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brewer's Special Joker Hop Ale Erä 15 4.7%, Saimaa Brewing Company, Finland
8 arviota
3.1
Brewer's Special Joker Hop Ale Erä 15
4.7% American Pale Ale

Arviot

Post author: Tino.O
Tino.O
6 years ago
3.0

Post author: Jampe
Jampe
@ S-market Kangasala
7 years ago
Brewer's Special Joker Hop Ale Erä 15, Finland
3.0
Maukas sekoitus greippisen sitruksista hedelmää, maltaisuutta ja rapsakkaa katkeruutta. Ei ole montaa jokeria tullut maistettua, mutta tämä erä 15 ilmeisesti niitä parhaimpia. Voisin ostaa uudestaankin.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Prisma Seinäjoki Hyllykallio
7 years ago
Brewer's Special Joker Hop Ale Erä 15, Finland
3.5
Ja seuraavaa jokeria eteen. Kevyen samea ja tummahkon keltainen ipa. Tuoksu on happamahkon sitrushedelmäinen, mehuinen, yrttinen, hedelmäinen, ruohoinen ja kevyen maltainen. Hieman pistävä. Lämmetessä hedelmäisyys korostuu. Maku on runsaan sitruksinen, greippinen sekä yrttinen, hedelmäinen ja perästä runsaan maltainen. Yrttinen ja greippinen katkero puree pitkään. Katkero hautaa alleen liikaakin muita makuja. Mallaspohja mukava. Suutuntuma on hiilihappoinen keskinkertaisella rungolla. Kuivahko. Mukava runko saatu. Ihan arpapeliä ollut jokerisarjan oluet, mutta tämä pääsee parempaan kastiin.

Post author: Furi
Furi
7 years ago
2.5

Post author: peejiidee
peejiidee
@ S-market Vaajala
7 years ago
3.0

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
7 years ago
3.5
Maukas ja hedelmäinen. Alkuun kitkeryys enemmän pinnassa, lopussa taas hedelmäisyys. Sopivan hapokas ja reipas, maku sen kuin parani loppua kohden.

Post author: Olli H
Olli H
7 years ago
3.0
Todella raikas ja sitruunainen tuoksu! Melko maltainen alkumaku, taustalta nousee hentoisesti sitruunaa ja greippiä. Suutuntuma loppuun on rapsakka. Jotai kuutoserämäistä tässäkin taustalla vivahtelee, joten jäädään odottelemaan erää 16...