Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Porispere Kilju 4.5%, Panimoravintola Beer Hunter's, Finland
27 ratings
3.0
Porispere Kilju
4.5% Wheat Beer / Wheat Ale

Reviews

Post author: Kuppis
Kuppis
4 years ago
3.5

Post author: Aki L
Aki L
5 years ago
1.0

Post author: Kalmar
Kalmar
6 years ago
3.0

Post author: Peter T
Peter T
@ Tammenhovi Beer Garden
6 years ago
1.0

Post author: Peter T
Peter T
@ Tammenhovi Beer Garden
7 years ago
3.0

Post author: Äijänsuon oraakkeli
Äijänsuon oraakkeli
7 years ago
Porispere Kilju, Finland
3.0
Aavistuksen menee yliyrittämisen puolelle. Katkeruutta siinä määrin, että hyvin lähellä epämiellyttävän rajaa. Ei siis mikään helposti lähestyttävä tuttavuus. Oluen sesongista tosin jo useita kuukausia. Muutoin erottui humala ja sitrus. Kiljun kanssa tällä ei ole mitään tekemistä.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Prisma Pori Länsi-Pori
7 years ago
Porispere Kilju, Finland
2.5
4kk päiväykseen. Noin kolmen sormen vaahdon tuova vehnäale. Samean keltainen, jossa pieniä hiivahippuja. Tuoksu on sitruksisen raikas, kevyen yrttinen, makean kypsän hedelmäinen ja ananaksinen sekä vaalean maltainen. Maku on runsaan sitruksinen ja mehuinen, kuivahko, yrttinen, makean hedelmäinen ja vaalean vehnäisen ohramaltainen. Katkeroa löytyy ihan mukavasti. Suutuntuma on runsaan hiilihappoinen lähes keskinkertaisella rungolla. Yksinkertainen ja suoraviivainen vehnäale. Ihan ok, mutta syvyys jää puuttumaan.

Post author: orson
orson
@ S-market Herkku Pori
7 years ago
Porispere Kilju, Finland
4.0
Sitruksinen tuoksu. Kirpeän sitruksinen maku. Jättää aika karvaan maun suuhun, mutta yllättävän pehmeänä. Yllättäen pistävyys puuttuu vaikka näin greippisen karvas. Tosi positiivinen yllätys kun odotin kiljua. Mielestäni tämä on ipa aika selvästikin....

Post author: Jyrki V
Jyrki V
7 years ago
3.0
Kovin katkean makuinne, sitruksinen. Paras kilju ikinä

Post author: Mightykoala
Mightykoala
7 years ago
Porispere Kilju, Finland
3.5
Lasiin kaatui kullankeltainen, samea olut valkoisella vaahtokukalla. Tuoksu on hedelmäinen, humalainen ja siitä löytyy sitrusta. Olut on raikas, kesäinen, helppo ja rapsakka. Mausta löytyy humalaa, katkeroa, sitrusta ja hedelmäisyyttä. Kiljua tämä ei ole, vaan erittäin tasokas olut. Suomen paras festivaali on saanut arvoisensa oluen.