Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pumpkin Tzar (2018) 11.6%, Naparbier, Spain
24 notes
3.1
Pumpkin Tzar (2018)
11.6% Imperial Stout
Pumpkin Imperial Stout with habanero chili. Russian Imperial Stout with pumpkin and habaneros. Made by Shelton Brothers’ very own Robert Merryman and some friends before he left Spain. If you like big stouts this is pretty killer. You don’t really notice the pumpkin but you would if it wasn’t in there. Dark chocolate and smoke notes in the nose, some roasted malt. The hot pepper creeps up on you but it’s not over the top.

Avis

Post author: Mika A
Mika A
@ Sip Veini- ja Õllepood
1 year ago
3.8
Tää on kyl hyvä. On kaikkee mitä lupaa. Chiliä, kurpitsaa, suklaata, hieman lakritsainen. Pitkä ja riittävä chilin siivittämä jälkimaku. Kiva olut.

Post author: HarriL
HarriL
@ Uba ja Humal
1 year ago
Pumpkin Tzar (2018), Spain
4.5
Chili tulee perässä

Post author: marja_koo
marja_koo
@ Uba ja Humal
1 year ago
Pumpkin Tzar (2018), Spain
3.4
4.12.2022

Post author: Lasis
Lasis
@ Piwne Mosty
2 years ago
Pumpkin Tzar (2018), Spain
4.0
Mustaa. Beige vaahto. Tuoksu paahteinen. Maku paahteinen, suklainen, kahvinen, maltainen, mausteinen ja sopivasti koko suun turruttava chilinen(BB17/1/24) Miellyttävä olut.

Post author: Toni B
Toni B
@ Piwne Mosty
2 years ago
3.7

Post author: fskk
fskk
2 years ago
2.6

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
2 years ago
Pumpkin Tzar (2018), Spain
4.0
Samettinen 5 mm korkuinen tannin ruskea vaahto läpinäkymättömässä punertavan ruskeassa, täyttävässä ja lämmittävässä oluessa. Turpeinen Paahteinen mallas josta Habanero hiipii upeasti pienen tovin jälkeen suun pinnoille kaikkialle. Pienen maiskuttelun jälkeen löytyy maustamatonta raaka suklaata, rusinoita ja mitä lie. Tai sit Habanero aiheuttaa makuaisteissa jotakin hallusinaatioita. Huikee olut 🤘🎸👍🍻. Paahteinen ja mausteinen.

Post author: Jukka J
Jukka J
@ Piwne Mosty
3 years ago
Pumpkin Tzar (2018), Spain
3.6
Tämä on ehdottomasti chilin ja tulisuuden ystävälle. Kurpitsaa en kyllä löydä, mutta runsaasti paahteisuutta ja kurkussa tuntuu pitkään tulisuus. Toki myös korkea alkoholiprosentti tuo polttoa ja lämpöä. Tätä ei alle tunnissa kiskota.

Post author: K-P
K-P
@ Umami kalasadam
4 years ago
2.5
Suoritus, ei nautinto. Chilin maku ei oikein mielestäni passaa oluisiin ja tässä habaneron maku pukkaa liikaa. Niinpä vaalea leipä tai turkkilainen jugurtti neutraloijaksi ei ole huono ajatus.

Post author: Daniel San
Daniel San
5 years ago
2.0