Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Latgales Dunkel 5.6%, Latgales Alus, Latvia
101 ratings
3.1
Latgales Dunkel
5.6% Dunkel / Tmavý
22,8 EBU. 84,0 EBC. 13,0 'P.
IBU: 22.8

Reviews

Post author: Madars K
Madars K
5 years ago
5.0

Post author: Madars K
Madars K
5 years ago
3.5

Post author: Ilya M
Ilya M
5 years ago
4.5
Schwarzbier with a clean, sparkly feel and a very mellow, porter-esque coffee aftertaste

Post author: Leif C
Leif C
5 years ago
4.0
...ja lisää löytöjä inventaariosta eli se siitä nopeasta särpimisestä! Tuoksussa banaania, mallasta, mämmiä. Maussa makeaa mallasta, häivähdys kahvia, lakritsia ja ripaus katkeroa. Kyllä tämä on loistava olut näin ylikypsänäkin. Parasta ennen 31.12.3017.

Post author: Leif C
Leif C
5 years ago
3.5
Tumma maltaisen hunajaisen makea tuoksu. Maussa mämmiä, häivähdys lakritsia ja pähkinää. Näitä vivahteita olis saattanut olla enemmänkin mutta tämäkin olut oli noita "varmuusvaraston takanurkkaan jääneitä" eli parasta ennen päivämäärä tässä tapauksessa oli jo viime vuoden puolella silleen karvan verran. Piti siis käydä panimon sivuilla vilkasemassa mikä tuon hiilihapon tilanne on ja sitähän ei ole. Mukava olut kaiken kaikkiaan ja pitänee ostaa toinen ja särpiä nopiampaa.

Post author: Nurmimi
Nurmimi
5 years ago
2.0

Post author: Pykorock
Pykorock
@ Alko Prisma Lappeenranta
5 years ago
3.0

Post author: Söör
Söör
5 years ago
3.0
Etiketti ala-asteelta, mutta maku korkeakoulusta. Ryhdikäs tumma olut, joka rapsakasti puraisu.

Post author: Tuomas
Tuomas
5 years ago
2.5
Musta kuin epäonnen kissa, aivan liian makea omaan makuun.

Post author: Konalankeisari
Konalankeisari
5 years ago
Latgales Dunkel, Latvia
2.5
Perjantain jokeripullo. Kolamainen look, tuhdin kermainen vaahto joka pysyy pinnalla kauan. Tuoksussa jo siirappi ja makeus painaa ensimäisenä päälle. Myös kevyttä paahteisuutta ja kylmän kahvin vivahteita. Sitä siirappia maussa on paljon, se valtaa yli puolet makupaletista ja on aika äklömakeaa, vaikka pidän makeasta niin tämä on liian makeaa. On siellä maussa muitakin asioita, kylmää kahvia, mallasleipää ja yllätävän tummaakin paahteisuutta. Kokonaisuus matalinen prosenteineen on hyvin kotikaljamainen. Ei tämä nyt pahaa ole, mutta jää lopulta hyvinkin yksiulotteiseksi ja pliisuksi. Mietin aina oluen sijoittumista olutmaistelijan kehityskaareen, tämä menee ehkä ihan hyvänä oluena, kun aletaan tutustua tummempiin oluisiin, joskin liiallinen makeus saattaa säikäyttää maistelijan pois tummien lagerien osaltolta.