Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
La Gloria 3.8%, NAO Lanzarote, Spain
10 notes
3.2
La Gloria
3.8% Berliner Weisse

Avis

Post author: Sébastien F
Sébastien F
6 months ago
La Gloria, Spain
3.0
👀: cuivrée, trouble et une belle mousse blanche persistante. 👃: levures indigènes un côté vineux. 👅: très grosse carbo. Sec en bouche assez complexe entre l’amertume la rondeur l’acidité. Ça se rapproche presque d’une Farmer ale qui a fait un tour en barrique.

Post author: PILS98
PILS98
@ Nao lanzarote
1 year ago
La Gloria, Spain
3.1
Trinkbares leichtes Bierschen 3.8%☀️

Post author: A2G
A2G
4 years ago
4.0

Post author: Romain Bruntsfield
Romain Bruntsfield
4 years ago
4.0

Post author: djmexi01
djmexi01
@ Supermerado El Corte Ingles
4 years ago
La Gloria, Spain
3.4

Post author: yliarska
yliarska
@ Alcampo La Villa
4 years ago
La Gloria, Spain
2.4
Lanzaroten berliiniläistä vaaleaa kokeilemaan. Kuohuu varsin reippaasti alkuun. Tasoituttua tuntuvaa happamuutta ja sitruunan makua. Hedelmää ja rypäleitä myös, mutta keveä ja hieman vetinen loppuvedolta. Tenskulta napattuja tuliaisia nämä olivat.

Post author: Petri V
Petri V
5 years ago
3.0

Post author: Ewiq
Ewiq
@ HD Express Rubimar
6 years ago
La Gloria, Spain
2.0
Kaksi edellistä berlineriä on ollut todella vaikeita. Põhjalan Kreuzberg oli ehkä oudoin (koiran kusi) ja happamin (raparperi) olut ikinä ja toinen, Brekeriet Raz oli perinteisempi, mukavan vadelmainen versio. Tämä Lanzarotelaisen panimon NAOn versio oli ikävästi jo eläkeiässä, päiväykseen näköjään enää kuukauden verran aikaa. Pakkohan se oli avata ja tutustua, vaikka odotukset olikin todella alhaalla. Lasiin muodostui aluksi enemmän vaahtoa kuin olutta ja vaahto on todella saippuamaista. Pullossa on korkea karbonointi, jopa simamainen. Oluen tuoksussa kitkeryyttä ja vanhaa, märkänä leikattua ruohoa. Maku jatkaa samaa linjaa, mutta onneksi kitkeryys on mietoa eikä Kreuzbergin tyylistä. Silti kuivaa ja hapanta glooriaa. On nämä berlinerit vaikeita oluita eikä näistä koskaan tule mun lemppareita vaikka Brekeriet Raz olikin ihan ok.

Post author: orson
orson
@ La Casa del Drago
6 years ago
La Gloria, Spain
2.0
Tosi hapan tuoksu. Samalla myös kuiva ja tuo hieman valkkarin mieleen. Kuohuu, kuohuu. Hiihappoja runsaasti ja runko valitettavan vetinen. Kuiva olut, jonka maussa happamuutta, sitrusta ja valkoviiniä. Vetisyys vain vaivaa liikaa.

Post author: PaulU72
PaulU72
7 years ago
5.0