Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
High Hopes 5,2 %, Mallaskosken Panimo, Finland
54 ratings
3.1
High Hopes 5,2 %
5.2% American Pale Ale
Unlock the Mallaskoski sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!

Reviews

Post author: Pulesport
Pulesport
6 years ago
2.5

Post author: HAXU
HAXU
6 years ago
3.0

Post author: Juski
Juski
@ Minimani Seinäjoki
6 years ago
High Hopes 5,2 %, Finland
3.4
Kylläpäs vaan maistuu tämäkin oikein mahdottoman hyvältä, kun on stadionilla(SJK:n) litkinyt mautonta kakkendaalia muutaman tuopin verran. Ainakin sarjapaikka säilyi, voi jessus.. 😁 Suosittelen muuten käymään OmaSP -stadionilla mikäli Seinäjoelle joskus eksyy. On se kuitenkin aika hieno! Noh, tähän iltaan sopii paikallinen olut. Lyhyesti: Väriltään sameahko, kuparinruskea. Kevyt vaahto. Tuoksu keksimaltainen, makeahko, kukkainen. Kevyen humalainen. Kevyen täyteläinen suutuntuma. Maussa hunajaista, kuivan havuista humalaa. Makeaa keksistä mallasta. Hieman metallinen. Jälkimaussa makeutta & katkeroa ja hieman kitkerä. Oikein hyvä ja tasapainoinen, mukavan maukas. Bulkit voisivat maistua tältä.

Post author: djsacce
djsacce
6 years ago
3.5
Ei oo nähnytkään luumuja, rusinoita ja taateleita. Hieman sitrusta. Kaura maistuu ja muutenkin hyvä kokonaisuus. Toimiva ale.

Post author: Xamppe800
Xamppe800
6 years ago
3.0
Ohuesti luumuinen, ihan ok.

Post author: Meske
Meske
@ Minimani Seinäjoki
6 years ago
High Hopes 5,2 %, Finland
4.0
Miedon humalainen mutta raikas ja sitruksinen. Hyvä olut!

Post author: Tero M
Tero M
6 years ago
3.3
Tutun makuinen mallaskosken juoma. Reilusti mallasta, joten pehmeyttäkin on. Rusinaa ja ehkä vähän taatelimainen maku.

Post author: Sauli O
Sauli O
@ K-supermarket Toppila
6 years ago
High Hopes 5,2 %, Finland
3.5
Pirteän kevyt ja hedelmäinen. Ensimmäinen kaura Pale Ale ja positiivinen makuelämys. Maussa sopivasti sitrusta ja kirpeyttä. Menis loistavasti kesällä kylmänä, mutta kelpaa syksyinenkin keli tämän juontiin.

Post author: Petteri H
Petteri H
@ K-Citymarket Kupittaa Turku
6 years ago
3.5
Ihan hyvä ostos !

Post author: Simo L. Enko
Simo L. Enko
@ Mallaskosken Panimoravintola
6 years ago
High Hopes 5,2 %, Finland
4.3
Punertavan kuparista olutta kaatuu lasiin. Nopeaa, ilmavaa vaahtoa nousee parin sormen verran. Tuoksu on hyvin vahva. Humalat tuoksuvat raikkaina ja voimakkaina. Amber-mainen aromi. Kohtuullisen kevyt runko. Suutuntuma on hieman pistävä alkuun, mutta tasoittuu pehmeäksi. Runsaasti hiilihappoja. Päällimmäisenä puskee miellyttävä, hieman tummavivahteinen, lempeä viljaisuus. Raikas humalointi yllättävästi hieman taka-alalla. Makua on todella reilulla kädellä. Jälkimaku on aivan uskomattoman mahtava; itusen makea, kaurapuuromaisen kermainen, Täyteläinen isolla T:llä! Aivan nappisuoritus paikallisilta panijoilta! Liian usein Mallaskosken tuotteisiin joutuu pettymään, kun tupataan yrittämään vähän liikaa, mutta nyt on yritetty, ja onnistuttu, juuri sopivasti. Valehtelematta yksi maukkaimpia ja aivan varmasti täyteläisin APA, jonka olen koskaan ruokatorveeni kipannut! Onneksi tätä saa muutaman sadan metrin päästä, aika perkeleen sopuisaan hintaan suoraan panimoravintolasta. Kannattaa asua Seinäjoella.