Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Naftali 3.5%, Browar Golem, Poland
7 ratings
3.2
Naftali
3.5% Mild Ale

Reviews

Post author: Tero J
Tero J
7 years ago
3.0
Tää oli kyl aika makuhermoja herättävä herkku😱 beer geek👍 mut ei lainkaan paha, sopivasti suolainen milk hoppy ale

Post author: Katja H
Katja H
@ Pien Iso Omena (SULJETTU)
7 years ago
4.0
Omnom, kunnon herkkua! Sopivan hapan, muttei liian. Piti vain vähän maistella, mutta ehkä tuo ei huomaa, jos maistelen vähän enemmänkin.

Post author: veltto62
veltto62
7 years ago
3.5

Post author: Oispa K
Oispa K
7 years ago
3.5

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ EBrowarium-Nettikauppa
7 years ago
Naftali, Poland
3.0
Kun pullossa lukee Norsk sour oatmeal milk farmhouse hoppy ale, niin mielenkiinto sen kuin kasvaa. Samea ja maitoisen vaaleankeltainen sour ale. Lasin pohjalle kertyy hienoa hiivahippua. Tuoksu on runsaan sitruunamehuinen, hapan, suht raikas, pistävän greippinen, hedelmäinen sekä hieman tunkkaisen sukkahikinen. 😂 Maku on erittäin hapan, sitrusmehuinen, greippisen pistävä ja hedelmälihainen, kevyen trooppisen hedelmäinen ja laktoosisen makean maitoinen tuoden pehmeyttä. Vaaleaa maltaisuutta taustalla maltillisesti. Kokonaisuus nivoutuu aika hyvin yhteen. Greippinen hedelmäliha vie. Suutuntuma on lähes hiilihapoton kevyellä melkein vetisellä rungolla. Happamuus tuntuu, mutta suutuntuma katoaa nopeasti. Hapanta on. Greippiä runsaasti. Laktoosi pehmentää makua nätisti jättäen kuitenkin sourin vahvaksi. Mielenkiintoisen värinen sour.

Post author: Karmahii
Karmahii
@ K-Citymarket Linnainmaa Tampere
7 years ago
Naftali, Poland
2.5
After midsummereve's ride, 90 minutes in cruising speed: but yes, beer. Mildly foaming. Pale, yellow brew that looks like there are milk mixed, tint of white. Tastes, not like ale but rather saison or sour, tart but mildly so, lemon flavors, also watery. Mediocre, despite attractive biblical name.