Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Jumbo 7.5%, Browar PINTA, Poland
8 notes
3.5
Jumbo
7.5% Imperial / Double Black IPA
Double Black IPA

Avis

Post author: Bierbär
Bierbär
@ Bierothek Essen
1 year ago
Jumbo, Poland
4.5
Die polnische Brauerei Pinta hat ein vielfältiges Portoflio. Eins von diesen Bieren ist das Double Black IPA in der Jumboflasche. Schöne Schaumentwicklung beim Einschenken, der cremig-feine Schaum ist eine Wucht. Der Trank ist schwarz wie die Nacht. Sofort werden tolle Aromen von Cassis freigegeben, welche sich im Antrunk wiederfinden. Begleitet von einer schönen Frische steigt zügig eine crispe Bittere ein, die zwar dominiert aber noch Raum für ganz dunkle Schokolade und Beerenfrüchte lässt. Geile Komposition, sehr zu empfehlen

Post author: Kepappi
Kepappi
@ Piwne Mosty
2 years ago
Jumbo, Poland
3.4
5+6+7+3+13=34 34/50=3.4⭐️

Post author: Esa J
Esa J
@ Piwne Mosty
2 years ago
Jumbo, Poland
3.4
Pizzan jälkipalaksi. 0,5l pullo Spiegelaun IPA-lasista. Tumman ruskea, lähes musta olut. Kuohkea ruskea vaahto. Tuoksu on voimakkaasti paahteinen ja pistävän sitruksinen. Melko voimakkaasti hiilihappoja. Suutuntuma on paksuhko ja öljyinen. Makumaailma alkaa kovin porterimaisesti, runsaasti tummaa maltaisuutta, paahdetta ja tummaa suklaata. Taustalta löytyy greippiä ja havua. Loppumaku on kuivahko ja paahteinen. Vähän tuntuu pliisuksi jäävän maut.

Post author: Lasis
Lasis
@ Piwne Mosty
2 years ago
Jumbo, Poland
3.5
Mustaa. Beige vaahto. Tuoksu sitruksinen. Maku sitruksinen, suklainen ja paahteinen(BB24/11/22) Hyvä olut.

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
2 years ago
Jumbo, Poland
3.4
Samettinen 2 sormen paksuinen vaahto mustasssa läpinäkymättömässä, täyttävässä ja kuivaavassa oluessa. Hyvän paahteisen maltaan ja humaloinnin tuoma hedelmäinen kuivuus. Ensipuraisussa makeutta joka muuttuu nopeasti paahteiseksi tylyksi kuivuudeksi. Cascade ja Simcoe humalina. Humalamainen ja leivän kuori.

Post author: Coupleofcoronas
Coupleofcoronas
@ Piwne Mosty
2 years ago
Jumbo, Poland
3.3

Post author: Maro
Maro
@ Pinta Wrocław
2 years ago
Jumbo, Poland
4.0

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ EBrowarium-Nettikauppa
7 years ago
Jumbo, Poland
4.0
Reilun sormen paksuinen maitokahvinen pienikuplainen ja paksuhko vaahto. Mustaa imperial bipaa. Tuoksu on makeahko, paahteinen, suolaisen lakritsinen, sitruksinen ja greippinen, kevyen kahvinen ja tummasuklainen. Suutuntuma on vähähiilihappoinen ja runsas Maku on runsaan paahteinen, hieman suolaisen lakritsinen, runsaahkon happaman greippinen ja mehuinen, kuivahko, tummasuklainen, tumman maltainen ja leipäinen. 83 ibua havaittavissa, mutta jää enemmän taustavoimaksi kuin että hallitsisi. Alkoholista ei mitään havaintoa. Jälkimaku on greippinen, makeahko, paahteinen ja kevyen kahvinen. Erittäin laadukas imperial bipa. Kaikki elementit löytyy ja voisivat olla vielä enemmän esillä.