Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Born To Die 13.05.2017 8.5%, BrewDog, Scotland
39 notes
4.0
Born To Die 13.05.2017
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Malja
7 years ago
5.0

Post author: Panu T
Panu T
7 years ago
4.0
greippisen sitruksinen ipa. Trooppista hedelmää On hyvää settiä. Yllättävän katkeroinen veto lopussa joka kuivattaa suun. Hyvää ja tasapainoista.

Post author: lko
lko
7 years ago
5.0

Post author: Vermouth
Vermouth
@ Malja
7 years ago
4.5
Tuoksussa voimakkasti esterinen passion. Makustelussa törmäsin hunajameloniin, greippiin, keveeseen katajaisuuteen, kuusenpihkaisuuteen ja kirpsakkaan kuohuvaisuuteen.

Post author: Ville O
Ville O
@ Malja
7 years ago
4.5
Siiselin hyvä ja hapokas IPA. Kielellä juhlivat greippi, sitruuna ja hapokkaat humalat. Jälkivääntöäkin sopivasti, ei liikaa. Rajun aromikas: nautiskeluun ja hitaaseen siemailuun.

Post author: Antza
Antza
@ BrewDog Webshop
7 years ago
4.0
Uusintamaistelussa - ensimmäisellä kerralla tuoreena, nyt BBD ollut noin kuukausi sitten. Tuoksussa havua ja eksoottista hedelmää. Makua hallitsee makea hedelmä ja katkerot. Jälkimaussa tiukat katkerot. Suutuntuma muuttunut raskaampaan ja öljyisenpään suuntaan. Hedelmäisyys joutunut antamaan tilaa katkeroille. Hyvä edelleen mutta ei enää tajunnanräjäyttävä hedelmäpommi.

Post author: Kapteeni Kaaos
Kapteeni Kaaos
7 years ago
3.5

Post author: Bluekkis
Bluekkis
@ Pub Kultainen Apina
7 years ago
4.0

Post author: Jirka
Jirka
@ BrewDog Webshop
7 years ago
Born To Die 13.05.2017, Scotland
4.0
Tuoksu on todella hedelmäinen. Mangoa, persikkaa, greippiä, sitrusta ja havua. Suutuntuma on paksu ja öljyinen. Maku seuraa tuoksun hedelmäisyyttä. Mangoa, persikkaa, greippiä, verigreippiä, sitrusta, kiiviä, havua, yrttisyyttä ja pientä makeaa mallasta taustalla. Katkeroita on todella paljon.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Olutravintola Konttori
7 years ago
Born To Die 13.05.2017, Scotland
4.0
Sormen paksuinen hyvin paksun ja tiiviin vaahdon tuova. Samean oranssisen tumman keltainen. Tuoksu on persikkainen, ananaksinen, havuinen, greippinen ja sekahedelmämehua. Maku on runsaan happaman greippinen sekä todella tuntuvan kuivahkon ja kevyen yrttisen katkeroinen, >100 ibua tais olla. Happaman greipin seasta pintaan koittaa trooppista hedelmäisyyttä, mutta jää sitruksisen maun alle uudelleen. Havuja. Humalaöljyinen tuntuma runsaalla rungolla ja hyvin kevyillä hiilihapoilla. Lämmetessä alkoholia tuntuu maistellessa. 8,5% hienosti piilossa. Jälkimaku runsaan maltainen, kuivan greippinen. Kyseessä greippisen hapanta, kuivahkoa ja runsaan katkeroista dipaa. Varma suoritus. Ei omin dipa-tyyli.