Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Quiet Riot 6.6%, Anarchy Brew Co., England
19 ratings
3.6
Quiet Riot
6.6% India Pale Ale
Our South Pacific IPA is overflowing with kiwi fruits, lime and orange zest. Sweet malts are balanced against a big bitter bite. Medium in body, oily in texture and delicious in flavour. Available in cask, keg and bottle.

Reviews

Post author: Ansmarhe
Ansmarhe
@ Oluthuone Leskinen
6 years ago
3.0
Se bändi on parempi kuin tämä olit

Post author: Yngve II
Yngve II
@ Bierhaus München
6 years ago
Quiet Riot, England
4.0
Illan päätteeksi hanasta tuoppiin kullankeltainen, samea olut. Vaahto parit sentit, laskeutui nopsaan. Tuoksu sitrusta, greippiä. Maku aluksi rapsakka, humalainen mutta pehmenee maukkaasti lopussa, greippinen jälkimaku. Hyvä ja suunmakuinen IPA.

Post author: Olli S
Olli S
@ Olivers Corner
6 years ago
3.8

Post author: Mikko K
Mikko K
@ Oliver's Corner
6 years ago
2.5

Post author: Iso J
Iso J
@ Oliver's Corner
6 years ago
4.2
Makoisa olut projektin luovutuspalaveriin.

Post author: Jouni H
Jouni H
@ St Michael
6 years ago
3.0

Post author: Aleksi S
Aleksi S
@ Kerttulin Kievari
6 years ago
4.1
Hanasta. Lasissa samea oranssin-keltainen juoma. Hieno kermainen vaahto kestää oluen pinnalla pitkään. Tuoksu trooppisen hedelmäinen persikkaisella painotuksella. Aromit lupaavat keskimakeaa nautintoa ja tuoksu jääkin paljon voimakkaammista haistamistani. Suutuntuma melko hapokas ja hyvin kuivan katkeroinen. Päämaku rungoltaan hyvin balansoitu ja toisaalta tällöin myös melko tylsä. Jälkimaku vie maun kuivuuden vielä astetta syvemmälle ja lisätehoa antaa hieman ikävän terävä metallinen sivumaku. Kokonaisuus voimakas ja kuiva. Suuria yllätyksiä olut ei tarjoa mutta ryhtiä ja hienoa balanssia tässä on. Maistamisen arvoinen olut.

Post author: Johnny B
Johnny B
@ Kerttulin Kievari
6 years ago
3.7
Meripihkanruskeaa, sameaa, kellertävä ja pitkään säilyvä vaahto. Tuoksu on happamahko ja sitruksinen. Maku on trooppishedelmäinen ja pehmeä. Jälkimaku on vähän lakritsinen ja suolainen, pehmeän katkera ja pitkä. Melko täyteläinen kevyillä hapoilla.

Post author: Semi
Semi
@ One Pint Pub
6 years ago
Quiet Riot, England
4.0

Post author: Jarkko R
Jarkko R
6 years ago
3.5