Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Nelson Sauvin BA Champagne 9.0%, Mikkeller, Denmark
10 ratings
3.6
Nelson Sauvin BA Champagne
9.0% Belgian Strong Ale

Reviews

Post author: Pieta
Pieta
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.8

Post author: Archtei
Archtei
@ Craft Beer Helsinki Ullanlinna 2018
6 years ago
3.5

Post author: Roywenk
Roywenk
6 years ago
4.0
Bra, men inte riktigt min tekopp!

Post author: Nallepallo
Nallepallo
@ Casa de Juho
6 years ago
4.0
Tuoksu antaisi odottaa vahvempaakin makua ja ehkä hieman erilaistakin. Maku miellyttävä ja hienostunutkin. Lopussa hieman ehkä yllättävääkin katkeruutta.

Post author: Fahlsten
Fahlsten
7 years ago
4.5
Like liquid candy.

Post author: Yves bayo
Yves bayo
7 years ago
Nelson Sauvin BA Champagne, Denmark
5.0
Litchi perfecta 👌🏻

Post author: Pödenpöntöt !
Pödenpöntöt !
7 years ago
4.5
Mikkeller on panimona yks omia suosikkeja. Tämä on muutenki erittäin harvinaista päästä maistaan tätä pönttöä mitä ei ite tulis pullollista ostettua.. Rapiat 30 € hinta on oluesta jo omalle lompakolle liikaa vaikka 0,75 puteli onki. Tyypiltään tämä on merkattu sour aleksi mutta ei tämä mikään ihan perus sour ale ole. Oikestaan tyyppi on biere de champagne tai belgian wild ale niinku pullon kylessäki lukee. Hapanolut missä on käytetty brettaa ja samppanjahiivaa sekä kypsytetty samppanjatynnyrissä. Humalana käytetty uusi-seelantilaista nelson sauvin humalaa joka muistuttaa paljon valkoviinirypälettä sauvignon blanc. Sour alet on muutenkin hieman viinimäisiä tavallaan ja jakavat paljon mielipiteitä.. ite tykkään! Tuoksu: Runsaat on aromit! Eniten tulee melonisuus ja hapanomena esille.. sen jälkeen brettaa mikä kuitenki on aika hillitty siihen nähen mitä ootin. Aprikoosisuutta ja hunajaisuutta sekä hiukan herukkaakin löytyy. Kaikki aromit ovat todella tasapainossa. Maku: Kyllä on erilainen olut! Suutuntuma on tosi hunajainen ja keskitäyteläinen sekä hapokkuus on todella pehemiä. Meloni ja sitruksisuus on ehkä eniten pääosassa. Tämä ei tosiaankaan ole niin kuiva ja hapan mitä ootin..mutta älyttömän pehmiä, tasapainoinen ja tyylikäs maku. Tästä aukiaa kyllä makustelemalla kokoajan enemmä ja enemmä! On niin montaa trooppista hedelmää ja herukkaa että ai että! Humalan katkeroisuus ei ole liian runsas mutta se maistuu juuri sopivasti. Viinimäinen tatsi se on tässäki mutta kuitenki enemmä hapokkuutta kuin monessa muussa sour alessa. Kunnon kampetta etten paremmi sanos!

Post author: Sahti-Kaisa
Sahti-Kaisa
@ Sori Taproom
7 years ago
Nelson Sauvin BA Champagne, Denmark
1.0
Kirpeä olut. Kypsyttely samppanjatynnyrissä ei ole ainakaan auttanut asiaa. Jaoimme 75 cl:n olutpullon neljän oluenarvostajan kesken. Kukaan ei halunnut tätä lisää.