Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Tuatara Tiramisu Oatmeal Stout 7.0%, Tuatara Brewery (Heineken), New Zealand
70 ratings
3.5
Tuatara Tiramisu Oatmeal Stout
7.0% Stout
57,0 EBU. 16,5 'P.
IBU: 57

Reviews

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Alko Verkkokauppa
6 years ago
Tuatara Tiramisu Oatmeal Stout, New Zealand
3.5
5kk päiväykseen. Hyvin runsaasti vaahtoava, kuohkea beige vaahto. Mustaa oatmeal stoutia. Tuoksu on kuivan tumman paahteinen, makeahkon happaman tumman marjainen, runsaan kuivan tumman kahvinen ja makeahkon tumman suklainen sekä kevyen vaniljainen sekä hieman tamminen, kevyen kuorisen pähkinäinen, kevyen tumman makean hedelmäinen ja kuivan sitrusgreippinen sekä kevyen tumman maltainen. Kuivan puoleinen tuoksu. Maku on runsaan kuivan tumman paahteinen ja palanut, kuivan sitrusgreippinen sekä runsaan kuivan tummapaahteisen kahvinen ja makeahkon tummasuklainen, tumman makean happaman marjainen sekä tumman makean hieman hilloisen hedelmäinen ja kevyen viininen, yrttinen ja kevyen havuinen sekä tumman paahteisen kuivahkon maltainen. Katkeroa on mukavan runsaasti kokonaisuuteen. Jälkimaku on makean tumman suklainen, kuivan kahvinen ja greippisen happaman kuiva. Suutuntuma on kuohkean hiilihappoinen keskitäyteläisen pehmeällä ja happaman kuivalla rungolla. Tiramisu-jälkiruoka jää vajaaksi tämän kanssa. Runsaahkoja makuja, mutta hyvin kuivaksi jää kokonaisuus.

Post author: ZekeWolf
ZekeWolf
6 years ago
Tuatara Tiramisu Oatmeal Stout, New Zealand
3.0
Jet black Stout with creamy foam head. Generous carbonation. Dry Stout goodness. Espresso and darkest chocolate all the way. Lingering dry finish. Was hoping for more of a sweet dessert as the label states Tiramisu 🤔 so only 3⭐️ Have to love these Tuatara’s dragon neck bottles. Just excellent!

Post author: Miikka K
Miikka K
@ Alko Arkadia
6 years ago
3.5

Post author: Wyrd1a
Wyrd1a
@ Bier-Bier
7 years ago
3.5

Post author: Kalia
Kalia
@ Olutravintola Konttori
7 years ago
4.0

Post author: Musti77
Musti77
7 years ago
3.0

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
7 years ago
4.0
Hyvvee ei pahhoo. Reilun. Kahvinen stout.

Post author: Porterhouse
Porterhouse
7 years ago
4.5

Post author: Svenflygel
Svenflygel
@ Alko Sello
7 years ago
3.5
Vau mikä pullo! Kaula on kuin Smaugin kulta-aaretta vahtivan lohikäärmeen pyrstö ja korkissa on vahdin silmä. Helposti puoli tähteä lisää näistä :) Itse juoma on lähes musta, vaahtoa syntyy mukavasti ja tuoksussa on suklaata, kahvia ja ehkä jopa nimen lupaavaa tiramisua? Maussa ensimmäisenä tulee vastaan kahvimaisen pohjaanpalanut hivenen vetinen maku, missä on taka-alalle jäävä hento suklaan maku. Jos tämä olisi kakku, niin se olisi snadisti palanut uunissa. Jälkimaku on pistävän katkera. En aivan innostu, kuten en tästä "uudemmasta" kinkusta, King Diamond: House of God. Levy on kylläkin 2000-luvun materiaalista sitä vitaalisinta.

Post author: Samppa
Samppa
@ Alko Itäkeskus Prisma, Pori
7 years ago
4.0
Kahvinen, ei kuitenkaan espressomaisen kitkerä. Pehmeä, suklainen.