Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
High Planes Drifter 8.0%, DEYA, England
10 arviota
3.9
High Planes Drifter
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Arviot

Post author: Simon P
Simon P
@ Trakol / By The River Brew Co Brewery Taproom
2 years ago
4.0

Post author: orson
orson
@ Beer Gonzo
4 years ago
High Planes Drifter, England
5.0
Edelleen ihan huikea! Alkuvuoden paras olut. Niin täyteläinen, pehmeän kermainen ja upean trooppinen.

Post author: orson
orson
@ Beer Gonzo
4 years ago
High Planes Drifter, England
5.0
😍👍

Post author: orson
orson
@ Beer Gonzo
4 years ago
High Planes Drifter, England
5.0
Tuoksussa sitrusta, happamuutta, ananasta ja hieman guavaa. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, täyteläinen, kermainen, pehmeä ja silkkinen. Wau, wau, wau! Maussa silkin pehmeää ananasta, persikkaa, mangoa, vesimelonia, sitrusta, happamuutta ja makeutta. Jättää suuhun humalapelletit pyörimään todella pehmeästi ja selvästi. Nyt on jumalainen olut. Menee sinne ihan Puttyn tasolle ja hakkaa mm. viime viikkoina maisteltuja Other Halfeja. Juuri tällaiset silkkisen pehmeän trooppisen DIPAt putoaa itselleni. On vielä niin tuoreen raikas. Nam.

Post author: JSJ
JSJ
4 years ago
High Planes Drifter, England
4.4

Post author: DudeAbided88
DudeAbided88
4 years ago
4.5

Post author: Ben A
Ben A
4 years ago
4.7

Post author: Teddy D
Teddy D
5 years ago
3.0

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
High Planes Drifter, England
4.6
Lyhyesti: perjantain ensimmäinen kurkunkostuke. Ja mieletön kostuke onkin! Odotuksia oli ja ne täyttyivät. Huumavan hedelmäisessä trooppisessa tuoksussa tanssivat appelsiini, mango ja sitruksisen persikkainen keksinen kakku. Kermaisan paksua ja pehmeän ”crunchyä”. Maku noudattelee tuoksua samoin hedelmin. Vähän enemmän runkoa, niin tämä olisi lähellä täysiä pisteitä. Se mikä yllätti, niin mielestäni tämä on samankaltaisena dipana hitusen parempi kuin taannoin nautittu Monkishin Foggy Window. Well done Deya! 👍🏻

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
High Planes Drifter, England
4.5
Jos sitten astetta parempaa tavaraa lasiin. DEYA ja Verdant yhdessä jälleen, ja tällä kertaa New England- tyylinen DIPA. Untapdd keskiarvo tällä hetkellä aivan käsittämätön 4,37. Sanomattakin selvää, että odotukset ovat aivan tapissa. Tölkitetty 19/02/19, joten tänään nautittaessa ikää pari päivää vajaa 3 viikkoa. Itse olut kaatuu lasiin kirkuvan kirkkaan keltaisena, ja lähes täysin samean utuisena. Puolentoista sormen korkea höttöinen vaahto nousee oluen pinnalle. Laskiessaan jättää lasin reunat täysin pitsin peittoon. Tuoksu on suorastaan huumaava. Pirskahtelevat raikkaat trooppishedelmät täyttävät huoneen heti tölkin auetessa. Lasista nuuhkittaessa tarjolla on appelsiinia, persikkaa, mangoa ja sitruunaa. Reilu humalointi tuo myös kuivattavaa katkeroa tuoksuun mukaan. Ja se maku. Voi pojat! Nyt on hyvää. Jumalallinen trooppishedelmien ilotulitus, missä ananasta, appelsiinia, mangoa, persikkaa, limeä ja vesimelonia aivan käsittämätön määrä. Jälkimaussa aavistus katkeroita, jota laittavat kruunun kokonaisuudelle. Suutuntuma on paksun mehuisa ja happoja on todella vähän. Niin raikas, mehuisa, pehmeä ja balanssissa oleva NEDIPA, että harvoin on tullut vastaan. Yksinkertaisesti loistava. Jos jotain miinusta pitäisi antaa, niin omalle kohdalle osuisi vieläkin voimakkaammat maut paremmin. 4,5 tähteä.