Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Blazed Orange 7.5%, Hop Butcher For The World, United States
4 ratings
Blazed Orange
7.5% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
New England Style Pale Ale
Hops: Citra, Strata

Reviews

Post author: Riku K
Riku K
@ Pub Kultainen Apina
2 years ago
Blazed Orange, United States
4.3
Hyvä ja tiheä vaahto. Pysyy hyvin. Väri on todella paksu ja harmaan keltainen. Upea väri. Tuoksussa on katkero humala pinnassa. Greippiä, havua ja pihkaa paljon. Hyvin West Coast linjalle lähtee tuoksu. Makeaa hedelmää tulee vasta kun olut lämpiää. Aprikoosia ja persikkaa. On loistava tuoksu kun antaa oluen lämmetä. Maku on todella paksu. Jäätävän paksu runko. Appelsiinia paljon, greipin katkeroa on mukavasti. Mangoa mukavasti. Todella hedelmäinen runko ja äärimmäisen paksu. Silti paljon katkeroa myös. Jonkin verran makea on maku. Saakelin hyvä olut kyllä. Tässä on paljon samaa mitä Mallasseppien tuplissa.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
2 years ago
Blazed Orange, United States
3.8
Snögöä telkusta ja vähän pelailua. Totta kai myös olutta. ULKOASULTAAN olut on sameaa Jaffankeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU kevyt ja hedelmäinen. Mangoa, mandariinia, greippiä. MAKU jatkuu hedelmäisenä. Mandariinia, greippiä, appesliinia, mangoa, persikkaa... Lähes TIPAmaisen raskas juotava, samantyylistä alkoholin makeutta. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja pehmeän poreileva. Aika raskas NEDIPA, vaikka prosentteja ei paljoa ollutkaan.

Post author: Mr X
Mr X
@ C J's Doghouse
2 years ago
Blazed Orange, United States
2.8
Has an orange and vanilla taste that is kind of creamsicle like. It really leans to the sweet/lactose side. Has just a little hint of hoppy bitterness to it. It really tastes more milkshake like but when I look it up on Untapped it is double hazy and looks the part. Overall, to me, it is not categorized correctly. It is super sweet and milk shake like. If you like milkshake IPA’s you will like it. Me, I’m not a big fan of the style.

Post author: jerryson
jerryson
7 years ago
4.0