Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Imperial Mexican Biscotti Cake Break 10.5%, Evil Twin Brewing, United States
86 notes
4.1
Imperial Mexican Biscotti Cake Break
10.5% Imperial Stout

Avis

Post author: Sylvain C
Sylvain C
8 months ago
4.6

Post author: Gaueko
Gaueko
@ Antre du malt
1 year ago
Imperial Mexican Biscotti Cake Break, United States
4.5

Post author: Bonne1978
Bonne1978
1 year ago
4.5

Post author: Cold Beer
Cold Beer
3 years ago
4.6
Piti kaivella tallin nurkkahyllyä ja reilu pari vuotta hautunut pullo esiin...melkein unohtunut🙄 Tasaisen pehmeitä makuja,hyvää.

Post author: Tanja
Tanja
@ Alko Verkkokauppa
4 years ago
4.5
On se edelleen on vaan aika kova! Pehmeä ja täyteläinen, habanero tulee esiin tyylikkäästi ja hyvin tasapainoisesti.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beergium Webshop
4 years ago
Imperial Mexican Biscotti Cake Break, United States
3.8
Ei päiväystä. Sormen paksuinen beige vaahto. Mustaa IS:ää. Tuoksussa terävähköä kevyttä habaneromaisuutta, tummaa paahteista maltaisuutta, kevyttä lakritsanvivahdetta, kevyttä vaniljaa, tummaa makeahkoa suklaata ja kepeää tummaa karamellia sekä kuivahkoa tummaa kahvia. Maussa tummaa nokista paahteisuutta, tummaa makeahkoa suklaata, kevyttä toffeeta, kevyttä vaniljaa ja reilummin tummaa kuivahkoa kahvia, kevyttä kanelia ja kepeää habaneron poltetta, tummaa paahteista mallasta. Katkeroa suht keskiverrosti. Jälkimaku on kepeän habaneron sävyttämä, kepeän tumman paahteinen ja kahvisen miellyttävän pehmeän tumman suklainen. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen suht keskitäyteläisellä pehmeällä rungolla. —————— Ekasta hörpystä jo suurinpiirtein tiesi, minkä arvosanan tälle antaa. En ole chiliä sisältävien oluiden ystävä enkä ymmärrä miksi sitä pitäisi olueen lisätä. Tässä se ei onneksi liiemmin häiritse. Muilta osin tämä jättää toivomaan enemmän. Tietynlainen syvyys uupuu. Mut muuten ihan makoisaa juotavaa.

Post author: Niko O
Niko O
@ Alko Arkadia
5 years ago
4.5
Olut on täysin mustaa, ohuella vaaleanruskealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin karamellinen, vaniljainen, maltainen, suklainen, makean hedelmäinen, luumuinen, mokkainen ja mausteinen. Runko on täyteläinen, vähähiilihappoinen ja makea, pienellä chilin poltteella. Maussa on runsaasti mallasta, karamellia, suklaata, vaniljaa, hedelmiä, chilin hedelmäisyyttä, karamellia, luumuja, mausteita, hieman kahvia, rusinaa ja aavistus lakritsia. Aika mukava chilistout. Tulisuus ei ole ollenkaan liikaa ja antaa mukavasti tietä maun runsaudelle. Hyvä, mutta kyllä tätä voisi parantaakin.

Post author: NaeZae
NaeZae
5 years ago
4.2

Post author: VP
VP
@ Kauppakeskus Goodman, Alko
5 years ago
Imperial Mexican Biscotti Cake Break, United States
4.3

Post author: Rumbin
Rumbin
@ Kauppakeskus Goodman, Alko
5 years ago
Imperial Mexican Biscotti Cake Break, United States
4.5