Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Villain 8.9%, 18th Street Brewery, United States
9 betyg
3.6
Villain
8.9% Imperial IPA / Double IPA

Recensioner

Post author: earl
earl
1 year ago
4.1

Post author: Saka
Saka
3 years ago
Villain, United States
3.7

Post author: Jouni M
Jouni M
@ Crafters
3 years ago
4.1

Post author: palkki5
palkki5
@ BrewDog Webshop
4 years ago

Post author: Antza
Antza
@ BrewDog Webshop
4 years ago
4.0
Utuisensamea, meripihkan värinen olut. Reilun sormen levyinen valkoinen vaahto kestää pitkään. Tuoksussa sitrushedelmän kuoria ja trooppista hedelmää. Maku hyvin samoilla linjoilla. Tuhti ja täyteläinen mutta hyvin pehmeän hedelmäinen, paljon melonia. Appelsiininkuori tuo pientä kitkeryyttä joka kantaa pitkään jälkimaussa hedelmäisyyden ohella. Katkeroita ei juuri ole mutta ei tässä haittaakaan.

Post author: Lasis
Lasis
@ BrewDog Webshop
4 years ago
Villain, United States
3.7
Utuinen, punertava väri. Valkeat vaahdot. Tuoksussa neulasta. Maku makea ja suuta kuivattava. Maltainen, greippinen ja hedelmäinen. Hyvä olut.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Biererei TapRoom
5 years ago
Villain, United States
3.8
Hanasta. 8,9%. Kirkkaan kuparinen dipa. Tuoksussa west coast dipa sävytteistä sitrusta ja greippiä. Reilummin makeaa pehmeää cantaloupe--ja hunajamelonia, makeaa ananasta ja persikkaa. Kevyttä havua. Maussa vähän latteaa, mutta happamahkoa ja kuivattavaa greippisyyttä, reilummin makeaa pehmeää cantaloupe- ja hunajamelonia, kevyesti raakaa ananasta. Kepeää sekalaista kuivahkoa yrttisruohoishavuista humalointia ja kevyttä pehmeää vaaleaa maltaisuutta. Runko pehmeä ja lähemmäs keskitäyteläinen. Katkeroa kepeästi, vähän kesy dipa. ------------------- Aika erikoinen, hyvin meloninen dipa. West coast sävyä, mut jää tuon melonisen pehmeyden alle. Yrittää, mut ei pääse lopulta mun suosioon.

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Villain, United States
3.9
Meripihkan väristä, kaunista, miedosti vaahtoavaa olutta. Tuoksussa havuisuutta ja hieman makeutta, pihkaa jopa. Maussa ihan selvästi pihkaisuutta, havuisuutta, ihan aavistus jotain kypsää, melkein tynnyröityä hedelmää. Välillä pitää tarkistaa ettei lasissa ole strong ale dipan sijaan. Katkeroita ei juurikaan. Välillä hiukan vetistä vaikka prosentteja on yli kahdeksan. Tölkin pohjalla jotain mujua jota vältin kaatamasta lasiin. On tämä ihan hyvä, vähän enemmän makuja odotin, mutta jotenkin kivan perinteinen ja pelkistetty olut, vaikka niitä katkeroita ei juuri ollutkaan.

Post author: Porterhouse
Porterhouse
7 years ago
4.0