Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Twilight Tiffany Winter Edition 4.0%, Hopping Brewsters, Finland
6 ratings
3.2
Twilight Tiffany Winter Edition
4.0% Stout

Reviews

Post author: Mursuviiksi
Mursuviiksi
7 years ago
3.0

Post author: Jouni S
Jouni S
@ K-Citymarket Kupittaa Turku
7 years ago
2.5

Post author: WexiLahti
WexiLahti
@ K-Citymarket Sello
7 years ago
Twilight Tiffany Winter Edition, Finland
3.0
Twilight Tiffanyn talviversio on väriltään musta, valoa vasten katsottuna punasävyinen. Hiilihapotus on ylenpalttinen. Turpea vaahtokukka on kermakahvin värinen, rakenteeltaan ensin saippuamainen, sitten tasaantuu pienikuplaiseksi, lopulta kuihtuu pois. Tuoksu on vallan marjaisa ja hedelmäinen, mukana limeä, mansikkaa, siirappia. Makupuoli onkin sitten kovin yllättävä: hapanta ja karvasta hedelmää ja marjaa löytyy kosolti, tunnistettavissa lähinnä käynyt luumu. Myös kuivaa paahteisuutta, hiukan kahvia, joka on kyllä kovin kevyttä ja varsin terävää -- en itse joisi kahviani sellaisena. Mausteita jyllää maussa: inkivääriä, valkopippuria, korianteria. Kohtalaisen vahvaa tuhkaisuutta ja tuhkakuppimaisuutta. Mallasrungoltaan olut on kevyehkö. Hapanmausteinen, tuhkainen jälkimaku kestää jonkin aikaa, ei nyt kuitenkaan suoranaisesti viipyile. Suuntuntuma on kirpakka, kuivas, mausteinen, suorastaan karvas, pistävä ja kummallisen epätasapainoinen. Haastavahko olut, ei vastaa tavanomaista mielikuvaa stoutista.

Post author: J-Rex
J-Rex
@ K-Citymarket Kupittaa Turku
7 years ago
Twilight Tiffany Winter Edition, Finland
3.5
Hieman pitemmän paussin jälkeen päätin lähteä hieman keveämmällä tavaralla liikenteeseen. Haaviin tarttui Twilight Tiffany winter edition stout. Ensivaikutelma suorastaan lävähtää kasvoille, sillä en muista maistaneeni aiemmin näin raikasta ja hapokasta stoutia. Tosiaan enemmän tulee suutuntumasta portteri mieleen, mutta maku on kyllä paahteinen ja hieman kotikaljamainen. Maltainen ja paahdettu kahvi kohtaa makuaisteissa mukavasti ja hyvin jälkijunassa löytyy vielä pieni humalan vivahdekkin. Kokonaisuutena Twilight Tiffany on kevyt, raikas ja maukaskin olut, joka on tummaksi mielestäni erittäin helposti lähestyttävä ja hyvää nautittavaa. Stoutiksi en kyllä tätä helpolla miellä, kun mieleen tulee jotain porterin ja tumman lagerinkin suunnalta. Jokatapauksessa lokeroi tämän sitten mihin luukkuum tahansa, on kyseessä pätevä kevyempi tumma olut. Suosittelen kokeilemaan vaikka ruoan kanssa, saunajuomaksi tai ihan muuten vaan!

Post author: Jeppe
Jeppe
@ Pien Shop & Bar
7 years ago

Post author: H3nkk4
H3nkk4
@ Gastropub Neliapila
7 years ago
4.5
Perus Tiffany kuuluu suosikkeihin, mutta tämä on vielä hitusen parempi! Hyvinkin rajattu tuote eli kannattaa olla nopea, jos jostain bongaa!!