Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Cascade 8.9%, Mikkeller, Denmark
14 notes
3.4
Cascade
8.9% Imperial IPA / Double IPA
Cascade, the pioneering American craft beer hop. Mikkeller, the pioneering Danish gypsy brewery. Double IPA, the boundary-pushing craft beer style.

Avis

Post author: Drix
Drix
4 years ago
3.5

Post author: Thibault S
Thibault S
5 years ago
3.7

Post author: Jampe
Jampe
6 years ago
Cascade, Denmark
4.0
Greippiä, mangoa ja havuja p#rkele! Pehmeähkö suutuntuma, kuivahko jälkimaku, täyteläinen kokonaisuus ja kypsän hedelmäinen maistuva dipa.

Post author: Juuso A
Juuso A
6 years ago
2.5
Karamellimaltaat taas 🤢

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Cosmic Comic Cafe
6 years ago
2.5

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
7 years ago
Cascade, Denmark
4.0
Ikävästi Mikkeller lähetti kuukauden päässä päiväyksen olevan tuplaipan tänään. 😕 Sameahkon ja tummahkon kultainen dipa, runsaahkolla valkealla kuohkealla vaahdolla. Tuoksussa on runsaasti kypsää mehuista ananasta, ylikypsää hedelmäisyyttä, sitrusmehua, appelsiininkuorta ja hieman mangoa, havuisuutta, kuivahkoa greippisyyttä, karamellia ja hieman mallasta. Makeahkon mehuinen ja runsas tuoksu. Mausta löytyy alkuun makeaa karamellisoitua sokeria, runsaasti happamaa greippiä, mehuisuutta, runsaahkosti ylikypsää hedelmäisyyttä; ananasta ja mangoa, yrttistä havuisuutta ja runsaahkoa kauran pehmittämää hieman paahteista ohramallasta. Katkeroa on dipamaisen vahvasti sulautuen kokonaisuuteen hyvin, mutta jatkuu pitkään. Jälkimaussa happamaa greippisyyttä, ylikypsää hedelmää ja mallasta. Suutuntuma on hiilihappoinen runsaan täyteläisellä rungolla. Dipamainen ja happamahko. Ikä näkyy tässä. Raikkaus on etenkin maussa aika rajoilla. Ei nää dipat yleensäkään ole raikkaita, mutta se pienikin raikkaus puuttuu. Tuhtia makua kuitenkin reilusti ja pehmeä kokonaisuus. Alkoholia pyrkii paikoitellen mukaan, mutta pysyy aisoissa riittävän hyvin.

Post author: Daniel T
Daniel T
7 years ago
Cascade, Denmark
4.5

Post author: Yves bayo
Yves bayo
7 years ago
5.0

Post author: Juha M
Juha M
@ Pien Iso Omena (SULJETTU)
7 years ago
2.5

Post author: Leino
Leino
@ Bites Vallila
7 years ago
5.0
Tämä Mikkellerin sarja se vaan toimii. Aivan mahtava kalja kuten veljensäkkin. Tämän takia matkustaa Tanskaan.