Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Champion Ground Bourbon Barrel 12.0%, Jackie O's Brewery, United States
9 ratings
3.5
Champion Ground Bourbon Barrel
12.0% Stout

Reviews

Post author: Sami J
Sami J
2 years ago
3.7

Post author: Derity
Derity
2 years ago
4.5

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
2 years ago
Champion Ground Bourbon Barrel, United States
4.5
Tuoksu on täyteläistä Bourbonia, mallasta ja runsasta vaniljaa. Maussa samat aineet ja lisänä suklaata. Vuosimallia 2022, 11,8 %.

Post author: Veksu
Veksu
3 years ago
Champion Ground Bourbon Barrel, United States
2.4
Nonii, stoutti hetki. Pullon kun poksautti auki niin ihan ensimmäisenä tärähti viskin tuoksu melkosen voimakkaana nenään. Pannaanpa kaataen, ja näin lasiin livahtaa mukavasti juokseva tumma litku. Vaahto on moussemaisen kuohkea ja vaalean ruskea, taitaapa olla myös melko sokerista. Hajuina myös paahteinen kahvi ja tumma suklaa, mutta jokseenkin todella voimakas viskin haju. No eipä muutaku maistamaan -> Nyt on kyllä semmonen maku yhdistelmä että ei saa omia hermoja kyllä nytkähtelemään. Ensipuraisu on Columbuksen kirpsakka Josta perässä tulee viskin makua jonka peittää stoutille ominainen paahteinen maku, tässä se on höystetty suklaalla ja vaniljalla. Lopuksi suuhun jää maistumaan ruisleipä. Mielestäni maku olisi muuten erittäin mielenkiintoinen jos tästä jätettäisiin kirpeä lähtölaukaus kokonaan pois. Sanoisin että jossain nuotiolla/mökillä oikein hyvä iltapala Kokonaisuutena ei kyllä mun juttu. Välillä se vaan tuloo hommattuo melekosen ripulie settie!

Post author: JSJ
JSJ
6 years ago
4.0

Post author: Petteri H
Petteri H
6 years ago
3.0
Puuta tuoksussa. Oikein pätevä pähkinäinen tuoksu. Alkoholi hieman maistuu. Puuta maussa. Bourboni on todella vahvana maussa ja läsnä kaikessa. Onko jopa liikaa tynnyriä? Se jää auki... Hetken juoneena kaikki maut vähän häviää. Melko onneton sen puolesta mutta mausta plussaa noin muuten.

Post author: John.foot.penis
John.foot.penis
7 years ago
4.5

Post author: Toes8
Toes8
7 years ago
3.0