Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mǎdáhàn Tropical Milk IPA 7.0%, Kallio Artisan Brewery, Finland
190 betyg
3.4
Mǎdáhàn Tropical Milk IPA
7.0% Milkshake IPA
Madahan: "Horseman who rides trough the clouds" 66,6 EBU. 17,7 EBC. 17,5 'P.
IBU: 66.6

Recensioner

Post author: LeMontee
LeMontee
4 years ago
3.5

Post author: Naube
Naube
@ Alko Verkkokauppa
6 years ago
3.0

Post author: Jori H
Jori H
6 years ago
3.0

Post author: Leif C
Leif C
6 years ago
3.0
Tää on aikasen vekkuli pläjäys. Tuoksuu maidolle ja hedelmille. Alussa ipamainen rapsakkuus kompattuna hedelmäisellä mehukkuudella ja pikkasella havuisuudella joka pehmeneen osittain maidon vaikutuksella loppua kohden. Kolme bojoa.

Post author: Ljungberg
Ljungberg
@ Alko Prisma Joensuu
6 years ago
3.5

Post author: Pikku-Timo
Pikku-Timo
@ Alko Joensuu Sokos
6 years ago
3.0
Todella hedelmäinen ja humalarikas ilman liiallista kitkeryyttä. Mallastakin on aika paljon oluttyyli huomioiden. Laktoosi häiritsee ainakin minua, parempaa olisi ilman. Ehkä myös vähän liian makeakin omaan makuun, muttei tämä nyt sentään ätlöä ole. Ihan on kelpo olut vaikkei omalla kohalla nyt maut osuneetkaan kohdalleen.

Post author: Apu
Apu
6 years ago
3.5

Post author: Ipa'napa
Ipa'napa
6 years ago
Mǎdáhàn Tropical Milk IPA, Finland
4.5
Nyt on pakko heti sanoa että kyllä on MAMDARIINI MARSKI! Väri on Oiken mukavan mandrariinin oranssi ja kultaisen aurinkoinen ja keltainen! Vaahtoaa hennosti mutta pitsimäisen kauniisti! Tuoksu kertoo jo mukavasti mitä on tulossa! Pehmä Mandariininen, appelsiininen,.. papaja ja muut trooppiset sitrur hedelmät sekä kermainen maito! Ja maku! Pirtelömäisen kermajäätelön ja nua ihanat tropiikin pehmeät hedelmät! Appelsiini, mandariini,.. ..kookos/tai papaja.. !? Suussa myös tuntuu kuin silkkinen sametti mandariini, appelsiini matto ja ihanan kermainen jäätelö! Ihan on kuin maito kerma jäätelö, tropiikin pehmeän hedelmäinen smuuthi pirtelö! Niin raikas ja pehmeä! Ensin iskee nua ihanat pehmeät tropiikin hedelmät ja niitä saattamassa on kermainen jäätelö joka silittää kieltä ja antaa viellä lopuksi oikein mukavan humalan puraisun! Mukavan tasainen ja sopivan tuhti humalointi! Kaikki tuntuisi olevan erittäin kovassa balanssissa! Tiivistettynä tämä vaan on niin helkkarin Pehmeän kerma jäätelö pirtelö mutta samalla mukavan humalan katkeroa ja aivan mahtava sillkinen appelsiinin, mandariinin ja muiden etelän hedelmien sateenkaarimainen väri paletti! Niin pehmeä tropiikin hedelmäinen smuuthie pirtelö! Aivan on omaa luokkaansa tämä! Kyllä kelpaa Marsalkka "Mandahan Mandariini" Mannerheimin patsaan koristella tätä pulloa! Ja mikäli olen oikein ymmärtänyt että ennen presidentiksi tuloaan ja kun marski teki uraa Venäjän keisarin armejjassa. Niin kävi hän sotaa japania vastaan ja myöhemmin lähti Aasiaa myös muutenkin poliittisesti tutkimaan ja saanut siitäkin ihan arvostusta! Joten kuvan aasialais vivahteinen Marshalkka Mandariini on oiken omiaan!

Post author: Ilpo
Ilpo
7 years ago
3.0

Post author: Tomi S
Tomi S
7 years ago
5.0