Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fizz Strong Apple Vanilla 7.0%, Olvi, Finland
29 notes
3.0
Fizz Strong Apple Vanilla
7.0% Apple Cider
Débloquez l’autocollant Olvi en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
FIZZ Strong Apple Vanilla noudattaa FIZZ-omenasiidereiden tuttua kuivaa linjaa. Pehmeä vanilja täydentää juoman makua. Juoma on alkoholitilavuudeltaan vahvempi 7,0 %, joka on korkeampi kuin sarjan muut tuotteet.

Avis

Post author: Lauri
Lauri
@ Olvi Oyj
3 days ago
Fizz Strong Apple Vanilla, Finland
3.6
Kiitos Olvi ja Pintin pojat hienosta lähetyksestä! Viimeisenä paketista maistoon sidukkaa: Tölkin ulkoasu on melko tutun oloinen pienellä päivityksellä viilattuna. Tutun tuotteen jo teini vuosilta kyllä tunnistaa. Itse juoma on aavistuksen rusehtavan kellertävää ja hentoisen sameahkoa hyvin vähäisellä ja pienikuplaisella vaahdolla. Tuoksu on makean, melko aidon ja happaman omenainen sekä hyvin hentoisen ja makeahkon vaniljainen. Maku makean, hapahkon ja kirpakan ja melko aidon omenainen, kepeän ja makeahkon vaniljainen. Omena puskee esiin ja heti aluksi ja vanilja vasta hetken päästä jälkimaussa. Alkoholi hieman lämmittää, mutta on muuten täysin piilossa. Ihan hyvät ja tasapainoiset, vaikkakin melko makeat maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja loppua kohden melko kuivakka. Mukavan omenainen, jopa pelottavan helposti juotava ja makean puoleinen siideri. Itse ehkä kuitenkin pidin enemmän versiosta ilman vaniljaa, jossa makeus ja happamuus olivat paremmin tasapainossa. Vaniljan aromi on kyllä miellyttävä, mutta myös hyvin mieto eikä siten juurikaan tuo merkittävää lisäarvoa juomalle. Jokatapauksessa mukavan nostalginen ja maukas juoma myös vahvempana versiona.

Post author: Haage79
Haage79
@ Olvi Oyj
3 days ago
Fizz Strong Apple Vanilla, Finland
3.3
Aikast kuiva ,mutta ei liian. Vanilja ei juurikaan maistu eikä tiukat prosentitkaan. Tää on vähän kuin kevyttä omenaviiniä poreilla.🤣

Post author: Vekkuli the Juomien Maistaja
Vekkuli the Juomien Maistaja
@ Prisma Ideapark Lempäälä
4 days ago
Fizz Strong Apple Vanilla, Finland
3.8
Pitkästä aikaa tulee juotua siideriä ylipäänsä. Ei kyllä vanilja maistu, lähinnä omena, mutta oikein kelpoa juotavaa. Prosentit eivät maistu yhtään, joten petollista tavaraa on.

Post author: Kinnune
Kinnune
@ K-Market Neulamuikku
5 days ago
Fizz Strong Apple Vanilla, Finland
2.0
Ihan juotava siideri, mutta vaniljaa on liikaa ja se sotkee maut. Omena ei pääse esiin ja kokonaisuus on sellaista vaniljaista sotkua, jälkimaussa varsinkin. Ei silti mene makeaksi, mutta ehkä pitäisi?

Post author: Ässä
Ässä
8 days ago
1.5
Vanilia tuotu vaan överi makeudella tähän, ois voitu tehä hyvinkin Aika paskaa oli :D

Post author: WexiLahti
WexiLahti
@ Olvi Oyj
9 days ago
Fizz Strong Apple Vanilla, Finland
2.9
The last drink from the Olvi–Pint Please surprise pack. A new acquaintance for me. Thanks a lot, both!  👍🏻🙏🏻🍻 The cider is veiled in transparent, pale straw. The sparkling carbonation builds a velvety, pure white head that exceeds one finger. Although the carbonation comes to an end quickly, the lacing lives long thereafter. The scent gives loads of apple mash. Not sweet, rather on the sour and acidic side. Something like French style. I'm supposed to spot vanilla, too, but I don't. Where is it? The taste puts forward sour-leaning apple mash and definitely a good amount of apple peel. Could well be even domestic apples if the sourness is anything to judge. Vanilla is detectable although quite distant, seriously overshadowed by citric acid, by the way. It steps up in the end where the acidic note disappears. The mouthfeel is light, balanced, teeny, slightly acidic, but also marginally synthetic. It's also, first, sparkling but levels off fast. Furthermore, it's both lip-glueing and a tad drying at the same time. If I compare this to the Dry Apple version, this one loses. Or comes the second, to put it positively. Anyway, the apple is heftier in the Dry Apple version while the vanilla here obviously tries to cut the sourness but actually dilutes the apple flavor. This is too close to the Dry Apple version to be really different. The can looks very recognizable. Of course, as it follows the Fizz style anyway. My cider consumption is quite moderate (this is my 207th Apple Cider... 🤭), so the appearance wouldn't appeal to me. I would rather pick something artistic or truly rustic. Still, generally speaking, quite okay. Not just my cup of tea. My preference of these two Fizz Strong ciders would surely be Dry Apple.

Post author: Niko O
Niko O
@ Olvi Oyj
13 days ago
Fizz Strong Apple Vanilla, Finland
1.5
Viimeinen Olvin lähetyksessä ollut juoma ja ikävä kyllä joudun nytkin tekemään niin, että maistelen vain hieman ja annan loput paremmalle puoliskolle. Makean omenainen siideri, jossa kiemurtelee vaniljaa hieman edes takaisin. Ei jotenkin sovi omaan suuhun ollenkaan tämä yhdistelmä, mutta voin ymmärtää, jos joku tästä tykkäisikin!

Post author: KatajaMi
KatajaMi
18 days ago
3.5

Post author: Juovo
Juovo
@ Olvi Oyj
18 days ago
Fizz Strong Apple Vanilla, Finland
3.7
Kiitokset Olvin suuntaan tästä siideristä, vähemmän tulee lajia nautittua kotisohvalla niin mukava väliin tätäkin kastia. Fizzin tunnistaa jo kaukaa ja etiketin muistaa klassisena. Lasiin kaatuu samea, sitruunankeltainen siideri, jossa nousee kivasti kuplaa. Vaahtoa on lasin ja nesteen rajalla samettisena, happojen ylläpitämänä luonnonvaaleana huntuna. Jättää valuvaa jälkeä peräänsä. Tuoksu on heti kärkeen odotetusti omenaa kuivan jauhoisena, mutta täyteläisenä ja myös pirskahtelevan sokerisen makean tuoksun antamana. Kevyt vaalea tamminen puukin käyskentelee taustalla, vaniljaa hetken hengiteltyä löytää tähän kytkettynä. Hieman omenakaramellistakin twisti pyörii mukana. Maku kulkee hyvin tuoksun jäljillä. Omenaisuus on vähän laajemmin esillä myös mehuisampana ja tuoreeltaan lohkotun oloisena. Makeus luotaa mehuisan ja kevyen karamellisen omenalohkon myötä, kevyt jauhoinen puoli tasoittaa hyvin tätä. Yleensäkin karamellisyya nostaa päätään enemmän maun myötä. Vanilja pyörii siellä täällä, muttei kovin isona elementtinä odotusten vastaisesti. Jälkimaku hyvin pitkälti maku toisintona. Suutuntuma hapokkaaseen päin, keskitäyteläinen, sopivan omenaisen makean tunteen suuhun jättävä. Petollisen helppo tuote, kierrokset eivät maistu lainkaan ja runko on vahva että raikas. Asiat on varsin kohdillaan, sinänsä ei mullistus mutta toisaalta juuri mitä lupaileekin.

Post author: Jiimies
Jiimies
@ My Wonderful World of Beers
21 days ago
Fizz Strong Apple Vanilla, Finland
3.2
Olvin tarjoama flash-back omaan nuoruuteen! 😄 Kirkas ja kultainen väri. Klassinen ulkonäkö tölkissä. Klassinen assama kuin iäti. 😁 Tuoksussa vaniljaista omenaa. Makumaailma pehmeää ja puolikuivaa omenaa pienellä makealla, joskin esanssisella vaniljalla. Kokonaisuus on tasapainoinen ja mukavan erilainen omenasiideriksi.