Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
The Yard 6.3%, Olarin Panimo, Finland
16 notes
3.6
The Yard
6.3% New England IPA / Hazy IPA
MICHIGAN HAZY IPA OSA MICHIGAN SARJAA! Tilattiin suoraan Michiganista suoratoimituksella uusia mielenkiintoisia humalalajikkeita, joita ei olla aiemmin Suomessa tai ehkä edes koko Euroopassa käytetty. Tässä humalina Bergamot sekä Mackinac Nimetty todella legendaarisen graffitispotin mukaan! Tuoksussa melonitarhan jokaista lajiketta! Kirpakka viherpippurimaisuus sekä bergamontin kuorimaisuus laittaa kielen makunystyrät miettimään! Raikas ja samea mehustelu, joka tuo kevään tullessaan!
IBU : 65

Avis

Post author: Willy
Willy
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
5 days ago
The Yard, Finland
3.8
Michigan sarjan toinen maistoon. Tämä on jo selvästi parempi. Maut ja koostumus hyvin tasapainossa.

Post author: RööperinReiska
RööperinReiska
5 days ago
The Yard, Finland
2.9
Muuten lähellä todella hyvää, mutta omaan makuun liian pistävä karvaus

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
6 days ago
The Yard, Finland
4.1
Legendaarisen Detroitilaisen graffittipaikan mukaan nimetty Hazy IPA, eli Olarin panimon The Yard, humalina Bergamot ja Mackinac. Sumeaa ja kauniin kellertävää, greippiä ja melonia, kivasti jätetty katkeroa tässäkin sumukaljamaisuudesta huolimatta jälkipoltteeksi. Kuivahko, kuohkea ja juotava kokonaisuus, priima settiä 21 alueen panimolta.

Post author: Berg P
Berg P
13 days ago
3.6

Post author: Lauri
Lauri
@ Juova Hanahuone
13 days ago
The Yard, Finland
4.3
Hailakan ja maitomaisen keltaista ja sameaa. Vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean, runsaan, raikkaan tuoreen kipakan trooppisen hedelmäinen (mangoa, ananasta, passionhedelmää). Maku maukkaan, makean ja raikkaan trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, passionhedelmää), kirpakan ja kitkerähkön greippinen, dänkkisen tunkkainen ja ruohoinen, pehmeän ja kepeän vaalean maltainen sekä selkeän humalaisen katkera ja poltteinen. Oikein hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, kuivakka ja pehmeähkö. Oikein maukas, runsaan ja mukavan hedelmäinen ja mukavasti juotava NEIPA.

Post author: JumaltenNektari
JumaltenNektari
@ Juova Hanahuone
13 days ago
The Yard, Finland
4.0
Jännä yhdistelmä makeaa melonia ja kuivaa greippiä, pientä mausteisuutta, ruohoa, katkeroa ja hop burniä. Hyvää ja freesiä tavaraa.

Post author: LeMontee
LeMontee
@ Juova Hanahuone
19 days ago
3.6

Post author: Paukku S
Paukku S
@ Juova Hanahuone
19 days ago
3.7
Tuoretta tavaraa, hyvää settiä.

Post author: Lasse K
Lasse K
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
19 days ago
3.5
Hanasta. Kuivahko hieman greippinen neipa. Humalat jää mukavasti viipyilemään suuhun.

Post author: Timo K
Timo K
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
20 days ago
The Yard, Finland
4.0
Samankaltainen kuin edeltävä Hart Plaza. Tuoksu aavistuksen makeampi, varmaan tuota luvattua melonia. Väri myös aavistuksen jaffaisempi. Myös maku Hart Plazaa makeampi. Greippiä on, muttei yhtään niin vallitsevana ja pitkänä, kuin edellisessä ”michiganilaisessa”. Mandariinin kuorta ja lämmetessä pientä pippurisuutta. Ihan hetkestä kiinni, kumpi näistä nyt sitten suun myötäisempi onpi. Nyt menee pojot pienellä marginaalilla Hart Plazan suuntaan.