Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hart Plaza 7.4%, Olarin Panimo, Finland
26 ratings
3.7
Hart Plaza
7.4% New England IPA / Hazy IPA
MICHIGAN HAZY IPA. OSA MICHIGAN SARJAA! Tilattiin suoraan Michiganista suoratoimituksella uusia mielenkiintoisia humalalajikkeita, joita ei olla aiemmin Suomessa tai ehkä edes koko Euroopassa käytetty. Tässä humalina Gemini ja Emerald Spire. Nimetty tärkeän detroitilaisen skeittispotin mukaan. Luokseen kutsuvalla aromikkuudella varustettu utuinen megahedelmäcoctail! Greippikarkkimaisuus sekä appelsiininkukkaisuus tuo kivaa twistiä. Näpäkät katkerot!
IBU: 65

Reviews

Post author: Ässä
Ässä
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
2 days ago
2.9
Olut

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
3 days ago
Hart Plaza, Finland
3.6
Tästä sarjasta tullut juotua toinen versio joku aika sitten. Samean keltainen ilme, ei juurikaan vaahtoa. Tuoksussa ja maussa vaaleaa rypäleisyyttä, greippiä ja nektariinia, kuivempaa ruohoa ja myös hivenen karkkimaista makeutta. Katkeramman puoleinen neipa. Mielenkiintoinen humalakombo, ihan ei kuitenkaan lähtenyt tällä kertaa.

Post author: JaskanKaljat
JaskanKaljat
@ Kerubi
7 days ago
Hart Plaza, Finland
3.9
Tuoksu: Voimakkaan hedelmäinen ja aromikas tuoksu, missä kukkaisuutta. Karkkia, vaaleaa rypälettä ja trooppista pehmeää hedelmäisyyttä. Hyvä tasapaino. ---- Maku: Makujen puolella iskee reipas greippinen katkero, kuin puraisisi aitoa greippiä. Siitä se katkero vähitellen tasoittuu, muuttuen pehmeäksi trooppiseksi hedelmäisyydeksi. Makujen puolella melko reipas vaalea rypäle ja aimo annos persikkaa. Reippaalle kädellä humaloitu greippinen NEIPA. Voi, että miten tällainen uppoaa aurinkoisella terassilla.

Post author: Ssami53
Ssami53
8 days ago
3.5

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
9 days ago
Hart Plaza, Finland
4.2
Ei iskenyt aivan niin kovaa kum tuoreempana hanasta kolmisen viikkoa sitten, mutta edelleen toimii (arvioitu tölkitys 4/2024).

Post author: LärsPepi
LärsPepi
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
9 days ago
4.1

Post author: Juho K
Juho K
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
9 days ago
Hart Plaza, Finland
3.5
Onpas erikoinen humalointi - alkumaussa tunkkaisuus ja jälkimaussa ei yhtään...Ei tähän kyllä yhden oluen perusteella vielä totu. Hedelmistä makeutta on aika paljon tässä, pehmentää alkoholia kyllä, mutta samalla kertyy kunnon plakkikerros hampaiden päälle. Greipin kuori tässä hallitsee voimakkaasti, vähän lonkeroimainen maku kyllä on, appelsiini puolestaan peittää alkoholia, mutta samalla tulee nuoruuden baarista tilatut kelkka-drinkit mieleen...Runko on aika paksu, ok.

Post author: Jnila
Jnila
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
9 days ago
Hart Plaza, Finland
3.5
Raikkaan hedelmäinen tuoksu viileenä Perustuntu, sopivalla poreella, kiitos tästä Kuivakkuutta tässäkin ronskisti. Helppoa, kevyttä. Tässäkin kuivakkuuden myötä haastava itelle poimia eri herelmiä. Raikas on kuitenkin

Post author: Öö
Öö
10 days ago
3.8

Post author: KymppiMiikka
KymppiMiikka
11 days ago
Hart Plaza, Finland
3.5