Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Twin Cities: Citra & Galaxy (GF) 5.2%, Left Handed Giant Brewing, England
4 notes
Twin Cities: Citra & Galaxy (GF)
5.2% Pale Ale - New England
In this iteration of Twin Cities, the classic sweet orange and grapefruit character of Citra pairs with the ripe guava and peach notes of Galaxy. All of this plays over a full, smooth malt bill with a blend of oats bringing a signature texture.
Houblon : Citra, Galaxy
Sans gluten

Avis

Post author: Tomi J
Tomi J
6 days ago
2.3

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Supermarket Kuninkaankulma
10 days ago
Twin Cities: Citra & Galaxy (GF), England
3.8
Vähän höttöä vaahtoa tarjolla. Isoa kuplaa ja nopeasti häviävää. Väri on mukavan keltainen ja samea. Tuoksussa sitrusta, greippiä, kypsä mango ja ananas. Mukavan raikas ja hedelmäinen. Aprikoosia ja persikkaa. On kyllä miellyttävän makuinen olut. Heti iskee öljyistä suutuntumaa. Hei, ja tämä on gluteeniton. Pisteet siitä. Ei turvota niin paljon. Kohtuu raikas, juotavan katkera. Kuiva ja hedelmäinen. Greippiä hennosti, ananas, havuja myös. Helppo juotava. Makuja ihan jees vaikka hento runko. Aavistuksen raikkautta silti kaipaisin lisää. Kalkkisuutta. Kyllä tämä hyvä on. Lämmetessään jotenkin pehmenee ja raikkautta tulee lisää. Alkuun kaipasi vähän raikkautta mutta loppua kohden oikein miellyttävä olut. No, ihan inansa se raikkaus uupuu. Muuten hyvä bisse. Ehkä tuo havuinen greippi vähän vie raikkautta pois. 26.2 tölkitetty joten ei tämä vanhaa ole. Nelson Simcoe oli paljon parempi. Hyvä toki tämäkin on. Havuisempi.

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Supermarket Nummenpakka
19 days ago
3.5
Sormenleveyden verran vaaleaa vaahtoa samean aprikoosinkeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän hedelmäisen sitruksisen lepposalta ja maistuu kepeän rapsahtavan makeahkon sitruksisen appelsiinisen pajuisen pihkaisen lupsakalta, kolme ja vartti ylöspäin. PE: 26.08.24.

Post author: Esa J
Esa J
@ K-Citymarket Oulu Kaakkuri
20 days ago
Twin Cities: Citra & Galaxy (GF), England
3.6
Pitkästä aikaa uusi olut Pinttiin. Juotu jo pari päivää sitten, kun en silloin kerennyt olutta luomaan tänne. 0,44l tölkki Tekusta. Tölkitetty helmikuun lopulla, elikkäs reipas kuukausi sitten. Kaunis keltainen ja samea olut, valkealla vaahdolla. Tuoksussa kuivaa olkisuutta ja sitruunaa. Keskivoimakkaat hiilihapot. Suutuntuma on kevyt ja hieman vetinen. Maussa runsaasti sitruunaa, makeaa appelsiinia ja katkeraa gerippiä. Makeahkoa ananasta ja raakaa mangoa. Häivähdys ruohoa. Kuivaa olkisuutta ja heinäpeltoa. Loppumaku on kuivan sitruunainen ja kevyesti ruohoisen katkera. Ei niin hyvä kuin Nelson & Simcoe, mutta varsin maistuvaa tämäkin.