Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Cartridge Blow 8.0%, Olarin Panimo, Finland
16 notes
3.5
Cartridge Blow
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Muistatteko ajat, kun pelejä piti puhaltaa, että ne sai toimimaan? Oi niitä aikoja! Tämä NEDIPA on taas nii helkutin hyvää, että se puhalluttaa! Soljuvaan aamupalamehumaiseen runkoon vaatetettu NEDIPA! Tuoksultaan moniulotteinen, kuin kukkakauppaan kävelisi! Makupuoli taas on kuin puraisisi suoraan herkulliseen ja mehukkaaseen pomeloon! Greippilimumainen ilman makeutta!
IBU : 56
Houblon : Cashmere, Loral, Riwaka

Avis

Post author: Valamankallio
Valamankallio
@ Juova Hanahuone
12 days ago
Cartridge Blow, Finland
3.5

Post author: Kohtalo P
Kohtalo P
@ Juova Hanahuone
13 days ago
3.3
Pikkainen pettymys

Post author: Jarkko G
Jarkko G
@ Juova Hanahuone
13 days ago
3.4
Noh, vähän toivoisin lempeyttä. Tämä on aika sitruksinen mun suuhun.

Post author: Lauri
Lauri
@ Juova Hanahuone
13 days ago
Cartridge Blow, Finland
3.9
Kevyen rusehtavan oranssista ja sameaa. Vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean ja kypsän trooppisen hedelmäinen (ananasta, appelsiinia, mangoa). Maku hyvin makean ja kypsän trooppisen hedelmäinen (ananasta, appelsiinia, mangoa, persikkaa), kitkerähkön greippinen ja pihkainen, vaaleahkon ja kevyen karamellisen maltainen ja viljainen, makeahkon marmeladinen ja hyvin maltillisen humalaisen katkera. Kohtuullisen hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma runsahko, melko täyteläinen ja pehmeä. Maukas, runsaan ja hyvin (jopa hieman keinotekoisen) makean trooppisen hedelmäinen. Makujen tasapaino ja juotavuus ei kuitenkaan ole ihan kohdillaan. Ei parasta ko. panimolta.

Post author: Lasse K
Lasse K
@ Juova Hanahuone
26 days ago
3.4
Hanasta. Vähän erilainen nedipa Olarilta tällä kertaa. Kirpakka leppoisan humalainen maku. Tämä kokeilu ei ole ihan minun makuuni.

Post author: Timom
Timom
@ Juova Hanahuone
26 days ago
3.4

Post author: Öö
Öö
26 days ago
3.8

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Juova Hanahuone
27 days ago
Cartridge Blow, Finland
3.7
8-bittiaikaan kumartava NEDIPA Otaniemestä, eli Olarin panimon Cartridge Blow, humalina Loral, Cashmere ja Riwaka. Sumeaa ja tumman kellertävää, greippiä, pomeloa ja limeä. Maku hieman katkerahko, hitusen ehkä vetää tunkkaisempaan suuntaan, raikkautta saisi olla enemmän. Laadukastahan tämä kuiteskii o. Olari osaa.

Post author: Ilu
Ilu
1 month ago
2.8

Post author: Antza
Antza
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
1 month ago
Cartridge Blow, Finland
3.7
Mehumaisen samea keltainen olut. Vaalea vaahto laskeutuu nopeasti. Tuoksussa kukkaisuutta, ylikypsää hedelmää. Maku hedelmäinen, kukkainen, havuisen katkeroinen.