Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Tankkiryöstö 5.5%, Panimoyhtiö Tuju, Finland
73 arviota
3.8
Tankkiryöstö
5.5% Pale Ale - International
Eräässä pankissa Uudessa-Seelannissa kupli nestemäistä kultaa, mutta edes Fort Knoxin kaltaiset turvajärjestelyt eivät estä tehokasta tiimiä pääsemästä sisään. Tornin tykki osoittaa kohti holvia, mutta nämä veijarit tietävät tasan tarkkaan mitä ovat hakemassa. Täsmäiskun otteet ovat varsin tehokkaat ja hidasteita ei matkalla suvaita. Tosin saalis on niin kallisarvoinen, että jakaessa voi tulla riitaa! Tankkiryöstö on ohi ja nyt sen on aika ryöstää sydämesi! Pakoautoa on ajamassa Nelson Sauvin, joka tuottaa äärimmäistä hedelmäisyyttä, marjaisuutta ja valkoviinimäistä rypälemäisyyttä. Mukana keikalla myös Motueka, joka luo räjähtävän kutkuttavaa tropiikkia ja savun hälvetessä ympärillä leijailee murskattua limeä. Kultaista nektaria viimeistelee ihastuttava greippinen sitruksisuus ja Manilitan luoma lehdykkäisyys.
Humalat: Motueka, Nelson Sauvin

Arviot

Post author: Opisto
Opisto
@ K-supermarket Toppila
3 days ago
Tankkiryöstö, Finland
4.1
Kiitos Tujulle tästä, ehkä paras kauppavahvuinen olut, mitä olen maistanut. Mitähän sieltä vielä tuleekaan kun saadaan prosentit nousemaan. Edelliset kommentoijat kertoivat jo tärkeimmät. Mulle nämä mahtavat katkerot on maistuvimmat. Varma olut kesäkassiin.

Post author: KallioUG
KallioUG
@ K-Citymarket Kolmisoppi
5 days ago
Tankkiryöstö, Finland
4.2
Erittäin tiukka kauppavahvunen. Humala tykittelyä.

Post author: Esa J
Esa J
@ K-Citymarket Oulu Rusko
7 days ago
Tankkiryöstö, Finland
4.2
0,44l tölkki Tekuun kaadettuna. Tölkitetty noin kuukausi sitten. Komea olut. Maitoisen samea ja keltainen. Kuohkea valkoinen vaahto. Tuoksussa ruohoa, valkoviiniä, greippiä ja limeä. Keskivoimakkaat hiilihapot. Suutuntuma on hieman kevyt, mutta mukavaa jauhoista tekstuuria löytyy. Maussa kuivaa ja tuoretta ruohoa, makeaa ananasta, kuivaa valkoviiniä ja kirpakkaa limeä. Greippinen katkeron puraisu, mehukas appelsiini ja häivähdys kuivaa puuta. Jauhoista olkea ja kuivaa heinäpeltoa. Kevyttä keksiä. Kokonaisuus on kuiva. Loppumaussa kuivaa valkoviiniä ja katkeraa greippiä sekä ruohoa. Huhhuh, tosi kova. On humalaa ja on makua, tuoretta ja raikasta. Inan liian kuiva omaan makuun, muuten julistaisin kauppavahvuisten kuninkaaksi.

Post author: Nikke
Nikke
8 days ago
Tankkiryöstö, Finland
4.1
Lasiinkaatuu kirkkaan keltaista,täysin sameaa ja jopa hieman kermainen . Ompas kaunis väri. Vaahto sekakuplainen ja jopa agressiivinen joka nousee noin sormenpaksuuteen. Tuoksussa on freesiä trooppisuutta, sitrushedelmiä eniten ehkä limettiä ja jotain marjaisuutta/rypäleisyyttä. Yrttisyyttä, humalan öljyisyyttä ja itse humalaa. Tuollaista jopa hikisyyttä muttei siis huonosti tosi yleistä nz hopseissa Maunpuolelta trooppistahedelmää, mangoa ja ananasta. Kevyesti sitrushedelmiä jopa hieman sitruksen kuorta tuossa. Freesiä menoa! Kääntyy loppua kohden yrttisyyteen, ruohoisuuteen ja humalaan/ humala öljyisyyteen. Runko kevyt ja pehmeä. Kyllä se kantaa hyvin vaikka tosi kevyt ja juotava. Suutuntuma kevyt myös eloisa. Yleistäjorinaa/viba: Hienosti tasapainoinen. Tuoreen ja freesin oloinen. Tämä lasiin kesällä terassilla olisi tosi sopiva! Tuju osaa hienosti nämä!

Post author: Simpuli
Simpuli
@ K-Citymarket Mikkeli
9 days ago
Tankkiryöstö, Finland
3.4

Post author: McEnroe
McEnroe
@ K-Citymarket Kolmisoppi
14 days ago
Tankkiryöstö, Finland
3.9
Onpas kova kauppavahvunen. 💪Mehukas liemi🍺

Post author: Jarmo H
Jarmo H
14 days ago
Tankkiryöstö, Finland
3.7
Humalointi ok. Trooppisen hedelmäinen, lopuksi greippimäinen jälkimaku

Post author: Hiilis
Hiilis
@ K-citymarket Keljo
14 days ago
Tankkiryöstö, Finland
2.8
Kyllä taas osaa olla kaunis olut sameine ja paksun oloisine ulkonäköineen sekä runsaine kukkasineen! Tuoksu raikkaan hedelmäinen joista päällimmäisenä esiin tuuttaa mango ja rypäleet. Raikas ensikosketus jota seuraa maltillisen hedelmäinen makumaailma. Keskiverto runko ja vähän keskimääräistä pienemmät hapot. Loppuliu'ussa pientä katkeruutta. Ei missään nimessä huono mutta komean ulkokuoren alta paljastuu teos jossa vähän kaikki on keskivertoa ja maltillista. Ja tämä siis Tujun mittapuulla, sillä panimolta on tottunut odottamaan aina todellisia makuelämyksiä.

Post author: Matt:P
Matt:P
15 days ago
Tankkiryöstö, Finland
4.0

Post author: heinj51
heinj51
@ K-Citymarket Lappeenranta Reijola
15 days ago
Tankkiryöstö, Finland
3.4