Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hopnado 6.4%, RPS Brewing, Finland
177 ratings
3.4
Hopnado
6.4% New England IPA / Hazy IPA
Unlock the RPS Brewing sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
It's all about Cryo Pop! Cryo Pop on humalasekoitus, johon on valikoitu sellaiset lajikkeet, joiden aromaattiset ominaisuudet säilyvät parhaiten lopputuotteeseen koko oluen valmistusprosessin läpi. Blendissä on käytetty hyväksi hienoimpia laboratorio-analyysejä humalan aromaattisista yhdisteistä ja ennennäkemätöntä humalanprosessointi-tekniikkaa. Cryo Popin aromi on intensiivisen hedelmäinen, sitruksinen, trooppinen, moniuloitteisen makea ja hieman marjaisa. Hopnado on yhdistelmä tämän humalasekoituksen ainutlaatuisia ominaisuuksia, pehmeää ja vaaleaa maltaisuutta, kauran täyteläisyyttä ja London Ale-hiivan hedelmäistä aromia.
IBU: 20

Reviews

Post author: Jukka J
Jukka J
@ Alko Keljo Jyväskylä
24 hours ago
Hopnado, Finland
3.7
Nyt yllätti positiivisesti. Kypsää trooppista hedelmää, persikkaa, mandariinia ja vähän greippiä. Sen lisäksi todella mehukas, jopa karkkinen. Ei kuitenkaan imelä, vaan kohtuu täyteläinen pienellä greippi-katkerolla.

Post author: Piuh02
Piuh02
@ Oluthuone Ratamo
1 day ago
Hopnado, Finland
3.6
Mukavan kevyt ja raikas!

Post author: Tuomo J
Tuomo J
@ Alko Prisma Itäharju
4 days ago
Hopnado, Finland
3.0
Menee sarjaan juotava, mutta mitäänsanomaton. Persikkaa ja greippiä, siinäpä se.

Post author: Norton69
Norton69
4 days ago
3.7

Post author: Tontsenteri
Tontsenteri
@ Alko Kuusamo
5 days ago
2.8
Jahas nyt on kaivettu jo tiedekkin apuun Neipan tekoon ja eihän se hyvin voi mennä,kun fiilispohjalta pitäis vääntää..🤣Tuoksu on ihan hedelmäinen mutta maku on sellainen,ettei ole pahaa,mutta ei oikein kauhean hyvääkään..😐Ylikypsää hedelmää ja vetinen loppu,siinäpä se..😒

Post author: Pertti R
Pertti R
@ Alko Riihimäki Atomi
5 days ago
Hopnado, Finland
3.0
Ei mitään uutta laskevan auringon alla, hedelmäinen ja muuten laihahko maultaan.

Post author: Riku K
Riku K
@ Alko Verkkokauppa
5 days ago
Hopnado, Finland
3.3
Tämän panimon sumukaljat ei niitä parhaita aina ole olleet. Odotukset ei ole suuret mutta annetaan mahdollisuus. Vaahto on hyvää ja pysyvää. Väri nyt ei Neipaksi kovin kaunis ole. Ruskean keltainen ja hennon samea. Tuoksu on sitä mitä tältä väriltä ja panimolta voi odottaa. Tölkistä vähän tunkkainen, trooppisuutta ja sitrus/greippiä. Lasista tuoksu on paljon parempi. Mallasta, vähän tunkkaisuutta, mallasvetoista hedelmää. On tämä nyt ihan jees. Ylikypsää hedelmää. Ylikypsää aprikoosia ja persikkaa. Samariinia. Maku on vähän samoilla linjoilla niin kuin odottaa saattoi. Mallas pinnassa mikä nyt Neipassa ei niin kovin hyvä asia ole. Ei tämä Neipa ole kyllä. Mielummin hedelmäinen Apa. Ylikypsää hedelmää on paljon. Yllättävän voimakas katkero myös. Ei tämä silti huono ole vaikka moitin. Hyvin keskitason bisse. Mallasvetoista greippiä on paljon. Aprikoosia ja persikkaa hennosti taustalla. Ylikypsänä. Lämpöisenä ylikypsä persikka ja aprikoosi voimistuu. Tavallaan tämä on dänkin tunkkainen. Vähän kallistuu huonon tunkkaisuuden puoleen. Katkero tässä on eniten esillä. Vähän kuin jotain hedelmän kivee purisi. Jos muihin tämän vahvuisiin vertaa niin keskitaso miinus tämä bisse. Ei tämä huono ole. Juo kyllä ihan mielellään mutta ei tämä loista millään osa- alueella. En lisää ostaisi. Tässä on jänne sellainen karkkimaisen ylikypsä persikan ja aprikoosin twisti. Lämmetessään tämä on parempi. Suht kuiva maku. Maku ja runko medium miinus. Hyvin mallas ja katkero vetoinen Neipa. Mun mielestä tämä on Apa. Raikkautta kaipaa lisää. Vähän sellainen karhea asetoni ananas loppuun.

Post author: Samppa
Samppa
@ Alko Itäkeskus Prisma, Pori
6 days ago
3.5
Karhean ananaksinen ja ihan kelpo. Otetaan kuitenkin kesällä tavoitteeksi nauttia enemmän ns. puhdasta ipaa.

Post author: Jape R
Jape R
@ Alko Lielahti
6 days ago
Hopnado, Finland
3.1

Post author: Aki M
Aki M
@ Alko Valtari
6 days ago
Hopnado, Finland
3.1
Ihan ok neipa muttei mikään hedelmäpommi. Jotenkin puskee sitä kevyttä kynsilakkaa tässä sivumaussa. RPS ei vieläkään vie maaliin.