Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Raff IPL By Dregen 5.5%, Fiskarsin Panimo, Finland
7 ratings
3.4
Raff IPL By Dregen
5.5% India Pale Lager
Unlock the Fiskarsin Panimo sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Raff is hopped with all New Zealand hops to create a fruity and zingy hop profile for this crisp and dry IPL. Hop profile is thoughtfully built throughout the brew and through dry hopping to maximize characteristics from Nectaron, Taiheke, Rakau and Motueka with an aim to reach a nice balance of bitterness and aroma. Together with Dregen we wanted to create something easy drinking but still interesting, that would make us want to go back for more. Crack one open and enjoy with some tunes byt he man himself, Dregen!
IBU: 38

Reviews

Post author: Aki M
Aki M
@ Alko Valtari
10 hours ago
1.7
Erittäin vetinen ja runko puuttuu lähes kokonaan. Hieman terävää sitrusta seassa joka yksinään ei kyllä tälläisessä kokonaisuudessa toimi. Fiskarssista ei taida tulla muuta hyvää kuin sakset.

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Prisma Kuopio
1 day ago
Raff IPL By Dregen, Finland
3.9
Rusehtavan kullankeltaista ja lähes täysin kirkasta. Runsahko ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makeahkon maltainen, kuivan pahvinen, vihreän ruohoinen ja makeahkon trooppisen hedelmäinen (aprikoosi, persikkaa, ananasta). Maku maukkaan ja makean maltainen ja viljainen, kevyen ja makeahkon trooppisen hedelmäinen (ananasta, persikkaa, mangoa), dänkkisen tunkkainen, vihreän ruohoinen ja selkeän humalaisen katkera. Ihan hyvät ja tasapainoiset, vaikkakin hieman sekasikiöiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Yllättävänkin monipuolinen, topakasti humaloitu, maukas ja mukavasti juotava lager.

Post author: Mallasrotta
Mallasrotta
@ Alko Verkkokauppa
4 days ago
Raff IPL By Dregen, Finland
3.4

Post author: Thyy
Thyy
@ Fiskars Veitsitehdas
4 days ago
Raff IPL By Dregen, Finland
3.3
Olut on väriltään kullankeltainen ja vaahtoa kertyi sormellisen verran. Tuoksu on raikas, hedelmäinen Maku on hedelmäinen, hivenen makeahko maku mutta silti kuivahko... Toimii saunatauon juomana.

Post author: Tommi M
Tommi M
@ Fiskars Veitsitehdas
11 days ago
Raff IPL By Dregen, Finland
4.0
Odotukset eivät ole korkealla, sillä Fiskars ei ennakko-odotuksiltaan vakuuta lagerin saralla. Myös ainesosia piisaa, vehnää ja riisiä ohran lisäksi. Ulkonäöltään hyvä, sievä kunnon kruunu ja hieman samea. Maultaan yllättävän hedelmäinen ja selkeä ipl katkeroltaan. Todellinen positiivinen yllätys, ja erinomainen lager. Tässä on onnistuttu vastoin kaikkia odotuksia.

Post author: MerikapteeniTuohinen
MerikapteeniTuohinen
16 days ago
3.0

Post author: Jerry85
Jerry85
@ Fiskars Veitsitehdas
19 days ago
4.0
Hyvin helppo juotava. Ei uskoisi että on 5.5%. hyvin nopea hedelmäinen alkumaku ja lopuksi tulee se kuiva maku. Ihan hyvä. Vähän ehkä uupuu se lagerin täyteläisyys tästä. Se vähän nousee sieltä ihan viimeiseksi.

Post author: kisu
kisu
@ The Riff
28 days ago
Raff IPL By Dregen, Finland
4.1
kun kalja se suuhuni lirisee sydämmen kelloni kilisee, seuraavan aamun vielä nähdä tahdon, että maistaa voin vielä tuon maun niin aidon. se indian pale lager niin jumalallinen on, kuin ensimmäistä kertaa näkisi päivänvalon tuntuu kun uudelleensyntynyt olisin, voi, kumpa tämän joka päivä kokisin unissani lageria itken, etsin sitä kautta maiden merten, kun tuo kaunis melodia kaljan soi, en muuta kuin sanoa ”chug a raff!” voi