Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Raimo Leipälager 4.8%, Nilkko Brewing, Finland
4 notes
Raimo Leipälager
4.8% Pale Lager
"Meillä hyvää leipää ei heitetä hukkaan, vaan siitä valmistetaan olutta. Jotta murustakaan ei menisi ruokahävikkiin!" Raimo Liedes, Leipurimestari

Avis

Post author: Antza
Antza
@ Ramin Konditoria Kahvila Visulahti
18 days ago
Raimo Leipälager, Finland
3.0
Samea, rusehtavan oranssi olut. Ei juuri vaahtoa. Niukka tuoksu makeahko, vähän tunkkainen. Maku ohut, makeahko, kevyesti maltainen, marjainen. Jälkimaussa marjaisuus vielä korostuu. Vaikka makua saisi olla reilusti enemmän niin yllättää silti positiivisesti. Kevyt, makea, raikas. Eikä mitään teknistä ongelmaa tai virhemakuja joita Nilkko Brewingin oluissa valitettavan usein on.

Post author: Bonsku
Bonsku
22 days ago
2.5

Post author: Mika
Mika
1 month ago
2.5

Post author: Jarno T
Jarno T
2 months ago
Raimo Leipälager, Finland
2.0
Hävikkileipä olutta, ihan tänään tullutta uutuutta Ramin konditorian ja Nilkkon yhteistyönä. Komian värisenä kaatuu lasiin, vaahtokukka on kaunis, mutta katoaa nopeasti. Ihan pienet hapot kihelmöi kielenpintaan suuhun kaatuessa, mutta häviää yhtä nopeasti kuin vaahtokukka. Niin kovin toivon ja haluan, mutta ei...olut taittaa hyvin mauttomaksi, jopa huomaan pohtivani kuinka oluesta on saatu näin mauton. Paketissa kohillaan monia asia, mutta ei kuitenkaan jaksa kantaa loppuun asti. Hyvin harmillista, koska mielelläni joisin hävikkileipä olutta ja kantaisi korteni kekoon ruokahävikkitalkoissa.