Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Kukko Citra Lager 5.0%, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Finland
92 ratings
3.2
Kukko Citra Lager 5.0%
5.0% Pale Lager
Kukko Citra Lager 5,0 % on vaalea ja suodatettu täysmallasolut, jonka valmistuksessa on käytetty runsaalla kädellä amerikkalaista alkuperää olevaa Citra-humalaa. Tämä yhden humalalajikkeen reipas käyttö tuo olueen raikasta sitrusmaisuutta, kukkaisuutta ja trooppista hedelmäisyyttä. Oluen valmistuksessa on käytetty ainoastaan Pilsner-mallasta ja käymisaste on korkea, jolloin Citra-humalan aromit erottuvat mahdollisimman hyvin. Kukko Citra Lagerissa makeus ja katkerot ovat tasa-painossa ja olut on helposti lähestyttävä, verrattoman raikas seura- ja ruokajuoma. Ruokasuositukset: Thai-keittiön antimet, kotimainen vaalea kala ja rasvaiset kalaruoat.
IBU: 20
Hops: Citra
Malts: Pils

Reviews

Post author: Petri L
Petri L
@ Prisma Nummela
11 hours ago
Kukko Citra Lager 5.0%, Finland
3.2
Hyvä raikas olut. Jatkoon 🍺🍻🍺🍻🍺🍻

Post author: Markku A
Markku A
@ K-Supermarket Ukko-Pekka
11 hours ago
2.5
Olisi vähäsen enemmän humalaa tarvinnut / hienoinen sitruksen maku

Post author: Kolibri91
Kolibri91
2 days ago
2.6
—-Ekakerta—- Joskus nämä voimakkaasti humaloidut lagerit olivat yksi oma suosikkini, niitä ei kuitenkaan pieneen pitäjään tule turhan usein lisää ja edelliset on jo moneen kertaan maistettu ja testattu. Nyt oli kuitenkin tällainen tullut joten tottakai haluan sen testata ja arvostella. Ulkonäkö, suodatettu erittäin vaalea lager jossa melko tavanomainen lagerin vaahto. Aromi, melko valju ja vetinen, tuoksussa inasen kermaisuutta ja hedelmäisyyttä, ihan miellyttävä ja raikas silti. Maku, tuntuu että tässä on aika vähän humalaa kun taas mallasta melko runsaasti, mallas saa kermaisen ja lämpimän muodon, odotin ehkä kirpeämpää ja särmämpää otetta tältä mutta ei tämäkään näin hullumpi ole. Maussa on tosin pienoinen kitkeryys joten ehkäpä humalaa on sitten käytetty erilailla tässä oluessa kuin muissa hedelmäisemmissä tovereissaan. Tämä on vähän kaikkia kosiskeleva helposti juotava ja aika bulkkimainen. Oluessa käytetty mallas luo kyllä todella kivan rungon ja ihan perus oluena tosi kivan makuista.

Post author: PaikkarinkadunParoni
PaikkarinkadunParoni
2 days ago
Kukko Citra Lager 5.0%, Finland
2.9
Ihan ok, vähän laihahko. Kevyen citramainen. Tästä tulee huomattavasti parempi kun kaataa lasiin puolet lisää kukko mosaic lageria!

Post author: Mikko M
Mikko M
@ K-Supermarket Westeri
4 days ago
3.1

Post author: Pete_78
Pete_78
@ Prisma Hollola
5 days ago
Kukko Citra Lager 5.0%, Finland
3.1
Perus laagerii pienellä hedelmä tvistillä.. ois voinut olla hedelmäisempikin 😃

Post author: Mäkinen M
Mäkinen M
5 days ago
3.2

Post author: Petri P
Petri P
@ Prisma Kerava
5 days ago
3.2
Saunajuomana oiva. Suoraviivainen, pienellä vivahteella sitrusta.

Post author: JuNik
JuNik
@ S-market Savela
6 days ago
2.8
Tavoitteena oli valita joku takuuvarma panimo viikonlopun kunniaksi korkattavan oluen valmistajaksi. No Kukko pettää harvoin pahasti ja valinta kutakuinkin onnistui vaikkei tämä Kukon parhaasta päästä olekaan. Maku jää jotenkin vaillinaiseksi ja päällimmäisenä esillä on hapan katkero jonka alta sitruksen makeus yrittää epätoivoisesti läpi. Onhan tämä ihan, mutta ei sitten kuitenkaan. Olisin mielelläni juonut vähän selkeämmän kokonaisuuden.

Post author: Möhkäle
Möhkäle
@ Peikkometsä
6 days ago
Kukko Citra Lager 5.0%, Finland
2.6
Perus miellyttävä tapaus 🌸