Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fruit Stickers 6.5%, Verdant Brewing Co., England
20 arviota
3.8
Fruit Stickers
6.5% New England IPA / Hazy IPA
Fluffed up fruity tang-tang of a beer this one! Tropical fruits smashing against the citric pink grapefruit shores of your mouth. It ain't easy bein' squeezy!
Humalat: Mosaic, Nelson Sauvin, Riwaka, Talus

Arviot

Post author: Esa J
Esa J
@ K-Supermarket Pekuri
4 days ago
Fruit Stickers, England
4.0
Oli näköjään jäänyt merkkaamatta. Hörpitty pari viikkoa sitten. 0,44l tölkki Spiegelaun IPA-lasista. Keltainen ja samea. Kuohkea valkoinen vaahto. Tuoksussa runsaasti Taluksen piirteitä. Appelsiinia, appelsiinin kuorta ja minttua. Keskivoimakkaat hiilihapot. Suutuntuma on mehukas ja jauhoinen. Maussa myös appelsiinia. Appelsiinin kuorta ja mehua. Katkeraa greippiä ja kuivaa ruohoa. Kuivaa puuta ja lehtisyyttä. Minttua ja hennosti kookosta. Häivähdys ananasta. Limeä ja valkoviiniä. Vaaleaa keksiä. Kuiva kokonaisuus. Loppumaussa limeä ja ananasta, sekä kuivaa puuta ja katkeraa greippiä. On hyvä.

Post author: Reiska
Reiska
@ K-Supermarket Lehmus
5 days ago
Fruit Stickers, England
3.6
Jahas, Verdant on tehnyt oikein sarjan eri hedelmillä.. no, otetaan kokeeksi sitruksinen neipa. Maku reipas mutta pikkusen tylsä. Ei parasta Verdanttia. Mut tulipa juotua.

Post author: AlexanderTheGreat
AlexanderTheGreat
7 days ago
Fruit Stickers, England
4.3
Täysin samea, sitruksisen ja trooppisen tuoksuinen. Maussa greippiä, sitrusta ja aavistus potkua. Aika mehu mutta ei liian mehu. Jälkimaku lyhyt. Kokonaisuudessaan erittäin hyvä neipa.

Post author: palkki5
palkki5
@ K-Citymarket Kolmisoppi
8 days ago
4.1

Post author: orson
orson
@ K-Citymarket Kolmisoppi
13 days ago
Fruit Stickers, England
4.0
Talus always makes you cautious with expectations. Luckily, in this case, Talus doesn't take too much of a role. It's clearly there in the background, but it stays in the background. The taste has fruitiness, grapes, and a hint of white wine. The result is nicely balanced, clean, juicy, dry, slightly bitter and an easy drinking NEIPA. ___________________________________ Talus saa aina varovaiseksi toiveiden suhteen. Onneksi tässä Talus ei ota yhtään liikaa roolia. On se siellä selvästi taustalla, mutta jää selvästi taustalle. Maussa hedelmäisyyttä, rypäleitä ja hieman valkoviiniä. Lopputulos on kivan tasapainoinen, puhdas, mehuinen, kuivahko ja helposti juotava NEIPA.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Sports Bar Töölö
15 days ago
Fruit Stickers, England
4.0
Trooppista melko kypsää hedelmää. Vahvat ja syvät aromit. Jälkimaussa kivaa makeaa mangoa. Ryhdikäs.

Post author: Samuli T
Samuli T
17 days ago
3.5

Post author: Lyde
Lyde
@ Leonkatu häkki
18 days ago
3.8
Everyday,happydays ipa! Kivasti zesty ja hopi👍🏻

Post author: Paukku S
Paukku S
@ K-Supermarket Redi
19 days ago
3.8
Peruslaadukas Verdant, pidän. 👌🏻

Post author: Ponttooni
Ponttooni
@ K-Citymarket Oulu Rusko
20 days ago
4.0