Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Twin Cities: Nelson & Simcoe 5.2%, Left Handed Giant Brewing, England
8 ratings
3.6
Twin Cities: Nelson & Simcoe
5.2% Pale Ale - New England
Our Twin Cities Gluten Free Pale range continues; Simcoe pairs with Nelson Sauvin to create a huge array of flavours, from bursting gooseberry to apricot and a distinctive crushed white grape. All of this plays over a rounded malt bill, with a blend of oats bringing a signature, full texture. Gluten Free & Vegan.
Gluten free

Reviews

Post author: Karl G
Karl G
@ The Beer Stop
7 days ago
Twin Cities: Nelson & Simcoe, England
3.5
Quite watery which is a disappointment. Light yellow straw colour and basically all a bit weak.

Post author: Ponttooni
Ponttooni
@ K-Citymarket Oulu Kaakkuri
10 days ago
3.8

Post author: Esa J
Esa J
@ K-Citymarket Oulu Kaakkuri
1 month ago
Twin Cities: Nelson & Simcoe, England
3.9
Opparin viilausta vielä. Viimeinen muu tehtävä hyväksytysti läpi, eli valmistuminen lähenee. 0,44l tölkki Tekuun kaadettuna. Tölkitetty helmikuun alussa, elikkäs reipas 2kk sitten. Utuinen ja vaaleankeltainen olut, niukalla valkoisella vaahdolla. Kuva ei anna oikeutta värille. Tuoksussa raikasta sitruksisuutta ja ruohoa. Keskivoimakkaat hiilihapot. Suutuntuma on kevyt ja ehkä hieman vetinen. Pikkuisen jauhoista tuntumaa onneksi. Tosi jees raikkaus löytää kielelle heti alussa. Kevyttä sitruunaa, kuivaa ruohoa, katkeraa greippiä ja hieman makeaa aprikoosia. Hennosti raakaa ananasta ja ehkä appelsiinia. Jauhoisen kuivaa olkisuutta ja vaaleaa keksiä. Kokonaisuus on kuivahko. Loppumaussa raikas greipin katkero ja makea appelsiinisyys. Oikein kiva ja raikas. Tätä joisi litrakaupalla kesähelteillä.

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Supermarket Kuninkaankulma
1 month ago
Twin Cities: Nelson & Simcoe, England
4.3
Otetaan toinen mehu vielä janoon. Tölkitetty 1.2.24 Paksua on vaahto ja hyvin pysyvää on. Väri on perus keltainen ja perus samea. Tuoksussa valkoviiniä, viinirypäleitä, vähän saippuainen tuoksu. Sitrusta kirpeänä. Ananasta. Maku on aika hyvä. Hyvin lempeä, raikas, pehmeä. Ananas mehua, sitrusta, kukkaisuutta, parfyymia aavistuksen. Hyvin lempeä jano olut. Miellyttävän tasapainoinen. Ananasta on kyllä paljon. Mieto on katkeruus. Runko on medium tasoa tämän vahvuisissa. Maut kyllä erittäin hyvin tasapainossa. Oli äskeinen Soma silti aavistuksen tätä parempi. Tässä on kyllä tasapaino vieläkin kovempi. Runko vähän ohuempi. Tuoretta murskattua ananasta. Häivähdys aprikoosia. Perhana mikä tasapaino. Alusta loppuun maut mintissä. Niin ja tämähän on gluteeniton. On kyllä hieno bisse. Loppuun asti täydellinen tasapaino. On pakko sittenkin antaa 4.3 pojot. Kerrankin on olut jossa Simcoe tulee todella tyylikkäänä esiin. Saatana kuin hyvä bisse loppupeleissä.

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
1 month ago
Twin Cities: Nelson & Simcoe, England
4.0

Post author: hermo_j
hermo_j
2 months ago
4.0

Post author: Kenny Rodger
Kenny Rodger
2 months ago
3.8

Post author: Ting Tong
Ting Tong
@ Husk
3 months ago
Twin Cities: Nelson & Simcoe, England
4.2